Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma délutánig a Hold a Halak csillagjegyben halad, kvadrátban áll a Plútóval és a Marssal. Itt az idő, hogy végiggondoljuk a terveinket, és ha egy kis fegyelmet is magunkra tudunk erőltetni, akkor sikeresen tervezhetjük el, hogy milyen kis lépéseken keresztül vezet az út a megvalósításuk felé.
Vágólapra másolva!

Ma délutánig a Hold a Halak csillagjegyben halad. Ma a talpunk lehet érzékenyebb, tehát tartsuk szem előtt azt a tényt, hogy kényelmes cipőben sokkal komfortosabb érzésünk lesz egész nap! Ha estére elfárad a lábunk, akkor érdemes kényeztetnünk ezt a testrészünket: vegyünk egy kellemes lábfürdőt, és utána kenjük be a talpunkat, sarkainkat olyan krémmel, amely puhává varázsolja a bőrünket.

Telihold napja van, ezért sokan közülünk nyugtalanságot érezhetnek, ráadásul ennek tulajdonképpen semmilyen kézzelfogható oka sincs. Akár azok az elfojtott gondolataink is előkerülhetnek, amelyek esetleg megijesztenek minket, de sehogyan sem tudjuk elhessegetni ezeket. Megtörténhet, hogy nyugtalanabbul alszunk, használjunk a mai estén megnyugtató, lazító illatokat.

A mai napon ne hozzunk jelentőségteljes döntéseket, különösen pénzügyeinkben járjunk el nagyobb gondossággal. Befolyásolhatóbbak vagyunk, és a figyelmünket is nehezebben fókuszáljuk. Talán jobban járunk, ha a fontos üzleti tárgyalásokat is elhalasztjuk néhány nappal!

Ma a Hold kvadrátban áll a Plútóval és a Marssal. Itt az idő, hogy végiggondoljuk a terveinket, és ha egy kis fegyelmet is magunkra tudunk erőltetni, akkor sikeresen tervezhetjük el, hogy milyen kis lépéseken keresztül vezet az út a megvalósításuk felé. Jól működnek az ösztöneink is, tehát figyeljünk egy kicsit befelé! Ügyesen találjuk meg a megfelelő pillanatot arra, hogy mikor kell elindítanunk egy beszélgetést, vagy mikor kell megtennünk a kezdő lépést egy jelentőségteljes ügyben.