Rasszista fenyegetéseket kap Halle Berry

Vágólapra másolva!
Rasszista fenyegetéseket kapott Halle Berry: az Oscar-díjas amerikai színésznő ezért megerősítette otthonának védelmi rendszerét, és őröket is fogadott.
Vágólapra másolva!

Ismeretlen zaklató küldözget rasszista tartalmú, fenyegető leveleket Halle Berry Oscar-díjas amerikai színésznőnek, aki nemrég jelentette be, hogy első gyermekével várandós. A színésznő és kedvese, Gabriel Aubry modell megerősítették otthonuk védelmi rendszerét, és biztonsági őröket is fogadtak.

"Rettenetes, min ment keresztül Halle" - mondta el a színésznő egyik ismerőse a Daily Mirror című brit napilapnak. "Az egyikben például azzal fenyegetik, hogy apró darabokra vágják születendő gyermekét."

A levelekből az is kiderül, hogy azért "gyűlölik" Berryt, mert félig afro-amerikai.

"Halle általában nem alkalmaz testőröket, de most komolyan megijedt, és a kisbabáját is nagyon félti" - mondta a magát megnevezni nem kívánó forrás. "Megkeresett egy biztonsági céget, mert szeretné, hogy vigyázzon rá."

A fenyegető levelekkel kapcsolatban a Los Angeles-i rendőrség is nyomozást indított.

Berry - ezeken túl - meglepően jól viseli a terhességet: párja, Gabriel Aubry fotómodell egy interjúban elmondta, a színésznő "rengeteg savanyú uborkát és kenyeret eszik" és "rendszeresen arra kéri, hogy masszírozza meg a lábát". A modell azt is elárulta, bár még nem tudják, fiuk vagy lányuk születik, már kiválasztották a gyerek nevét.