Pamela Anderson újra férjhez ment

Vágólapra másolva!
Alig egy hónapig tartó randevúzgatás után Pamela Anderson amerikai színésznő kimondta a boldogító igent barátjának, Rick Salomonnak.
Vágólapra másolva!

Tegnap este újra férjhez ment a Baywatch című filmsorozat főszereplőnője, Pamela Anderson. A 40 éves színésznő Las Vegasban esküdött örök hűséget kedvesének, Rick Salomonnak.

A pár mindössze egy hónapja van együtt - bár már korábban is ismerték egymást. Anderson szeptember közepén jelentette be egy televíziós show-műsorban, hogy eljegyezte egy "jóképű pókerjátékos", akivel egy kártyázással töltött éjszaka során jött össze. Szerelmének nevét azonban csak később árulta el.

"Egyik este pókereztünk néhány haverral, és elég sokat vesztettem. Rick odajött, és azt mondta, ha lefekszem vele, kifizeti helyettem a tartozást" - mesélte Anderson Ellen DeGeneres beszélgetős műsorában. "Az együtt töltött éjszakából aztán igazi, romantikus szerelem lett."

A két híresség a Las Vegas-i Mirage Hotel egyik privát villájának a kertjében házasodott össze, hatvan vendég előtt - a ceremónia viszonylag rövid ideig tartott, mert Anderson előtte és utána is színpadra lépett egy bűvész műsorában.

Pamela Anderson hófehér Valentino miniruhát viselt, míg Salomon fekete szmokingban állt oltár elé. A kertet hófehér rózsákkal és virágszirmokkal díszítették, a pár Sade egyik dalára vonult be. Az esküvőt követő fogadást a szálloda egyik exkluzív bárjában tartották, a meghívottak között volt Tobey Maguire, a Pókember című film sztárja és Kevin Dillon színész is.

Anderson korábban már kétszer volt házas: Kid Rock-tól alig fél éve vált el. Rick Salomon egy rövid ideig shannen Doherty színésznő férje volt, de a leghírhedtebbé talán azzal vált, hogy ő volt Paris Hilton "partnere" az örökösnő nyilvánosságra került szexvideójában - Hilton azzal is megvádolta volt barátját, hogy ő maga volt az, aki eladta a felvételt.

"Rick és Pamela halálosan szerelmesek egymásba, és végre megtalálták azt, aki mindig mellettük lesz" - mondta az esküvőről a pár egyik barátja a People magazinnak. "Nagyon közel állnak egymáshoz, és mindent meg tudnak beszélni."