Hipnózissal fogyott le Lily Allen

Vágólapra másolva!
A gömbölyded formáiról híres brit énekesnő, Lily Allen az elmúlt hetekben közel 15 kilót fogyott - állítólag hipnózis segítetette hozzá, hogy "egészséges ételeket kívánjon és naponta járjon tornázni".
Vágólapra másolva!

Lily Allen brit énekesnő közel 15 kilót fogyott az elmúlt hetekben. A híresség, elmomdása szerint a hipnózisnak köszönheti a diétás sikereit - egy speciális kúrán vett részt, amelyen egy terapeuta "átprogramozta az agyát", így "csak egészséges ételeket kíván" és "kifejezetten élvezi a mozgást".

"Nagyon örülök, hogy belevágtam ebbe a terápiába.Soha nem éreztem még magam ennél jobban. Egészséges ételeket eszem, nem nassolok, és minden nap elmegyek tornázni: kifejezetten rosszul érzem magam, ha kihagyok egy edzést" - árulta el a 22 éves énekesnő. "Igaz, nem volt tökéletes a kezelés, hiszen a cigarettáról még nem tudtam leszokni. De már így is sokkal erősebbnek és egészségesebbnek érzem magam."

Lily Allen egy exkluzív londoni klinikán vett részt a hipnózisterápián - a Harley Street-i központnak korábban is voltak már híres vendégei, többek között Geri Halliwell énekesnő, és Sarah Ferguson yorki hercegnő is alávetette magát a kezelésnek.

Az óránként 300 fontba - közel kilencvenezer forintba - kerülő program során a relaxált állapotban lévő páciens agyának tudatalatti részébe "helyeznek el" olyan üzeneteket, amelyek a sikeres fogyókúrával vannak kapcsolatban: például azt, hogy kevés étellel is beéri, vagy hogy boldog lesz egy-egy edzéstől.

Allen korábban sokat szenvedett a súlya miatt, de a külvilág felé igyekezett öntudatos maradni: többek között Kate Moss topmodellt is kritizálta, amiért túlságosan sovány lányoknak tervezett ruhákat. Néhány hónapja azonban teljesen megszállottja lett a fogyókúráknak.

"Igyekeztem büszke és erős lenni, és nem törődni a megjegyzésekkel" - árulta el Lily Allen. "De egy idő után kifejezettem zavarni kezdett, hogy husi vagyok. Órákat töltöttem az internet előtt, hogy diétás módszerekről olvasgassak, vagy a zsírleszívás előnyeiről tájékozódjak. De most végre találtam egy nagyszerű módszert, amellyel az egészségemet sem kockáztatom."