Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold a Szűz csillagjegyben halad, kvadrátban áll a Plútó bolygóval. Indulatosabbak lehetünk, ám ez nem biztos, hogy kívül is látszik rajtunk.
Vágólapra másolva!

Ma - a nap nagy részében - a Hold a Szűz csillagjegyben halad, ezért inkább olyan ételeket együnk, amelyek kímélik a gyomrunkat. A túl erős fűszerezés izgatja a gyomor nyálkahártyáját, és a mai napon ezt mindenképpen célszerű elkerülnünk, hiszen érzékenyebben reagálhat a szervezetünk. Részesítsük előnyben a könnyű, ám tápláló élelmiszereket. Együnk többször, de mindig csak kis mennyiségeket.

Alkalmasak leszünk arra, hogy pontosan, precízen végezzük a munkánkat, foglalkozhatunk aprólékos feladatokkal is. Visszahúzódóbb hangulatban lehetünk, nem örülünk annak, ha ismeretlen emberekkel kell az időnket töltenünk. Ha új kollégákat kell megismernünk a munkahelyünkön, üzleti tárgyalásainkon, akkor ez kifejezetten kellemetlenül érinthet minket. Figyeljünk arra, hogy ez ne látsszon a viselkedésünkön.

Ma a Hold kvadrátban áll a Plútó bolygóval. Indulatosabbak lehetünk, ám ez nem biztos, hogy kívül is látszik rajtunk. Azonban biztos, hogy nem leszünk a legharmonikusabb lelkiállapotban, előfordulhat, hogy kifejezetten rossz kedvünk lesz a mai napon. Előkerülhetnek borús gondolataink, szorongásaink is. Ha ez máskor is jellemző ránk, akkor javítsunk a helyzeten egy finom citromfű teával, ami segít rendbe tenni közérzetünket.