Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold a Nyilas csillagjegyben halad, kvadrátban áll a Szaturnusszal és a Vénusszal. Ma megtehetnénk, hogy egy kicsit örülünk az életnek, de valahogy mégsem sikerül ráhangolódnunk az apró örömökre.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Nyilas csillagjegyben halad. Egészségünk szempontjából combjaink kerülnek előtérbe, sportolás vagy edzőtermi gyakorlatok során ne erőltessük túl a lábainkat. Figyeljünk a testünk jelzéseire, és amikor úgy érezzük, hogy nagyon megterhelő vagy fájdalmas a gyakorlat, akkor azonnal hagyjuk abba! A forró fürdő sem ajánlott, hiszen ez egyáltalán nem egészséges a vénás keringésünk szempontjából.

Hangulatunk a mai napon nagyon érdeklődő lehet, minden felkelti a kíváncsiságunkat. Érdemes megajándékoznunk magunkat egy baráti találkozóval, ahol végre egy jót beszélgethetünk. A kulturális programoknak is örülünk, ilyen lehet egy jó színházi előadás vagy egy mozi.

Ma a Hold kvadrátban áll a Szaturnusszal és a Vénusszal. Ma megtehetnénk, hogy egy kicsit örülünk az életnek, de valahogy mégsem sikerül ráhangolódnunk az apró örömökre. Ha éppen egy szelet süteményt eszünk, akkor arra gondolunk, hogy hizlal, ha pedig szórakozunk, akkor a kötelezettségeink jutnak eszünkbe.