Hárommillió dollárért lesz pattanásos Jessica Simpson

Vágólapra másolva!
Újabb egy évre szóló szerződést írt alá egy pattanás elleni készítményeket gyártó kozmetikai céggel Jessica Simpson: az amerikai énekes-színésznő hárommillió dollárt kap a reklámfilmekért.
Vágólapra másolva!

Jessica Simpson amerikai énekes-színésznő újabb egy éves szerződést írt alá egy pattanások elleni szereket gyártó kozmetikai céggel - a reklámszereplésért és a termékek népszerűsítésért hárommillió dollárt kap majd.

"Jessicának és a Proactiv Solutions-nak nagyszerű a kapcsolata, mindketten örömmel hosszabbították meg a szerződést" - nyilatkozta David Levin, Simpson üzleti tanácsadója.

A pletykák szerint a 27 éves Simpson és a cég kapcsolata közel sem volt olyan rózsás az elmúlt években: a Hazárd megye lordjai című film főszereplőnője ugyanis egy interjúban nem a Proactivnak "köszönte meg" gyönyörű bőrét - bár a szerződés értelmében ezt kellett volna tennie -, hanem egy másik kozmetikai terméknek.

Nem Jessica Simpson az egyetlen híresség, aki a napokban nagy összegű szerződést kötött a céggel: Vanessa Williams, a Címlapsztori című sorozat egyik főszereplője is úgy döntött, hogy további öt évig a Proactiv szolgálatában marad. Az egykori Miss USA ezért összesen húszmillió dollárt kap majd.