Újra szingli Kate Hudson

Vágólapra másolva!
Szakított a barátjával, Dax Shepard üzletemberrel Kate Hudson amerikai színésznő. A Majdnem híres című film főszereplője "rettenetesen unatkozott" a kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Múlt héten szakított a barátjával Kate Hudson amerikai színésznő, a Majdnem híres című film Oscar-díjra jelölt főszereplőnője. A színésznő ismerősei szerint Hudson egyszerűen megunta partnerét, Dax Shepard üzletembert.

"Dax és Kate jó páros voltak - de csak egy ideig. Aztán jöttek a hétköznapok, és Kate rettenetesen unatkozni kezdett a párja mellett" - árulta el a színésznő egyik ismerőse a New York Daily News amerikai napilapnak. "De nincs köztük harag, mindketten úgy érzik, a legtöbbet hozták ki a kapcsolatból."

A színésznőhöz közel álló források szerint Hudson azért hagyta ott Shepardot, mert vissza szeretne térni korábbi szerelméhez, Owen Wilson színészhez.

"Amikor kiderült, hogy Owen öngyilkosságot kísérelt meg, Kate rádöbbent mennyire szereti is őt, és mindenképpen újra akarja vele kezdeni" - mondta Hudson barátja.

Kate Hudson - akinek van egy három éves kisfia, Ryder - tavaly jelentette be, hogy elválik a férjétől, Chris Robinson rockzenésztől, majd a szakítás után néhány héttel randevúzgatni kezdett Owen Wilsonnal, akit egy filmforgatáson ismert meg.

A pár idén júniusban szakított - állítólag azért, mert Hudson nem bírta elviselni Wilson bulizós életstílusát. Owen Wilson "teljesen összetört", amikor a színésznő elhagyta: állítólag szakításuk nagyban szerepet játszott a színész néhány hónappal ezelőtti öngyilkossági kísérletében.