Vágólapra másolva!
Az első gyermekével várandós Milla Jovovich amerikai színésznő nem akarja, hogy a kislány magányosan nőjön fel, ezért mindenképpen örökbe szeretne fogadni egy kisbabát.
Vágólapra másolva!

Milla Jovovich amerikai színésznő kijelentette: nem akarja, hogy születendő gyereke magányosan nőjön fel, ezért mindenképpen adoptálni szeretne egy kisbabát - lehetőleg egy szegény országból.

"Én egyke voltam, és rettenetesen éreztem magamat" - árulta el a Resident Evil című horrorfilm főszereplőnője. "Most megpróbálok lázadozni. Nem akarom, hogy a gyerekem ugyanolyan egyedül érezze magát, mint ahogyan én éreztem magamat, ezért szeretnék örökbe fogadni egy másik kisgyereket. Még nem döntöttük el, honnan, de valamelyik szegény országból kívánjuk magunkhoz venni a kicsit."

A színésznő azt is elmondta, összesen három gyereket szeretnének kedvesével, Paul W. S. Anderson filmrendezővel.

Jovovich elárulta, a terhessége alatt több, mint 30 kilót hízott, és teljesen megváltozott az ételekhez való hozzáállása.

"Korábban nem tulajdonítottam túl nagy jelentőséget az evésnek, modellként tulajdonképpen csak cigin és kávén éltem" - mesélte Milla Jovovich. "De amióta a kislányomat várom, ez teljesen megváltozott. Rengeteg süteményt eszek, és naponta tisztára pucolom a konyhaszekrényeket. Rettenetesen élvezem ezt az állapotot, és azt, bármit megehetek, amit csak megkívánok."

"Igaz, időnként elszégyellem magam, mennyire sokat eszem. Csodálom Naomi Wattsot, ő fantasztikusan nézett ki végig a terhessége alatt" - tette hozzá Jovovich.