Nemi erőszakkal vádolják David Copperfieldet

Vágólapra másolva!
Nemi erőszakkal vádolja David Copperfield illuzionistát egy seattle-i nő - a bűvész ügyvédje szerint a vádló csak "híres akar lenni".
Vágólapra másolva!

Egy seattlei- nő azt állítja: David Copperfield amerikai illuzionista megerőszakolta őt néhány hónapja, egy bahamai vakáció során. Mivel a hölgy amerikai állampolgár, az FBI indított nyomozást az ügyben.

"Mivel az nyomozás még nagyon korai stádiumában van, nem mondhatok semmit az ügyről" - mondta az FBI egyik ügynöke Robbie Burroughs.

"Biztos vagyok abban, hogy ügyfelem hamarosan tisztázza magát" - nyilatkozta Copperfield ügyvédje, David Chesnoff. "Nem lennék meglepve, ha csak azért állítana ilyet valaki, hogy egy kicsit élvezhesse a hírnevet. Gyakran találkozhatunk olyan esetekkel, hogy egy igazán híres és népszerű ember segítségével próbál valaki reflektorfénybe kerülni."

Az ügyvéd azt is hozzátette: "teljesen biztos", hogy a nyomozás bebizonyítja, Copperfieldnek semmi köze az ügyhöz.

"Nem ismerek Davidnél udvariasabb embert, egyszerűen elképzelhetetlennek tartom, hogy erőszakoskodjon egy nővel" - közölte Chesnoff.

Az FBI szerdán már átkutatott egy, David Copperfield tulajdonában lévő raktárházat: akkor nagyobb mennyiségű készpénzt, egy számítógépet és egy digitális kamerát is lefoglaltak.