Pete Doherty újra Mosst akarja

Vágólapra másolva!
Kirúgta modell barátnőjét Pete Doherty brit zenész, annak ellenére, hogy néhány hete még az eljegyzésükről áradoztak. A Babyshambles botrányos életű frontembere most azon fáradozik, hogy visszaszerezze volt szerelmét, Kate Moss topmodellt.
Vágólapra másolva!

Pete Doherty brit zenész, a Babyshambles együttes frontembere egy heves vita után szakított barátnőjével, Irina Lazareanu modellel, és most újra vissza akarja kapni korábbi szerelmét, Kate Moss-t - annak ellenére, hogy néhány hete még arról szóltak a hírek, ő és Lazareanu jegyben járnak.

"Irina mindenhová kiskutyaként követte Pete-et, egyszerűen nem hagyott neki nyugtot. Ráadásul folyamatosan irányítani akarta: mit csináljon, hova menjen, hogyan viselkedjen" - árulta el a zenész egyik barátja a Daily Mail című brit napilapnak. "Egy teljesen őrült pillanatban kérte meg Irina kezét, még mielőtt elvonókúrára ment volna. Valószínűleg nem volt beszámítható abban a percben."

"Pete kedveli Irinát, de semmi több. Még mindig Kate-et tartja az igazi szerelmének, és mindent megtenne azért, hogy újra összejöjjenek" - mondta az ismerős.

Bennfentesek szerint Dohertynek jó esélye van arra, hogy újra összejöjjön Kate Moss-szal: a modell és új szerelme, Jamie Hince kapcsolata is kihűlni látszik. A Kills együttes gitárosa ugyanis egyre nehezebben viseli, hogy Moss még mindig rendszeresen beszél Pete Doherty-vel.