Heti horoszkóp október 29-től november 4-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Sok feladatod lehet a napokban, ám rájössz arra, hogy munkatársaiddal együtt könnyebben boldogultok. A csapatmunka most igazán kiemelkedik az életedben! Otthon több vitád is előfordulhat, pedig csak nyugalomra vágynál. Kiderülhet, hogy mindenki a másiktól várja el az alkalmazkodást. Így a jó hangulat könnyen változik feszültséggé.

Bika (április 21. - május 20.)
A feszített tempó folytatódik a munkahelyeden, előfordulhat, hogy néha azt sem tudod, hogy hol áll a fejed. Ennek ellenére megőrzöd a vidámságodat. A magánéletedben jellemző lehet, hogy ahhoz már nincs erőd, hogy családtagjaiddal foglalkozz. Többször is előfordulhat, hogy beszélgetni szeretnének veled, de nem igazán tudsz odafigyelni.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Nagyon ötletesen oldasz meg minden nehézséget a munkahelyeden, és ezzel nagyot lendítesz az egész munkahelyi csapat teljesítményén. A magánéletedben is sok tennivaló vár. Elképzelhető, hogy sokkal több elintéznivalód akad, de meglehetősen derűsen látsz hozzá. A házimunkából is több juthat számodra, mint máskor, próbáld ebbe bevonni családtagjaidat is!

Rák (június 22. - július 22.)
Végre megmutathatod az ötletességedet a munkahelyeden, és élni is tudsz a lehetőségekkel: rengeteg jó gondolatod lehet! A magánéletedben nagyon beszédessé és játékossá válhatsz, így családtagjaid örülnek, ha veled lehetnek. Rendkívül szórakoztató társaságot jelentesz, és szinte minden napra lehet valami meglepetésed azoknak, akiket szeretsz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nagyon barátságos hangulatban vagy, ez alkalmassá tehet arra, hogy elfoglald a megérdemelt helyedet a csapatban. A magánéletedben túlságosan is a kezedbe szeretnéd venni az irányítást. Előfordulhat, hogy utasításokat osztogatsz családtagjaidnak - szeretnéd, ha mindenben megfelelnének az elvárásaidnak. Ebből eredhet a legtöbb veszekedés.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Jól veszed az akadályokat, és ezzel elismertséget szerezhetsz a munkahelyeden. A magánéletedben igaz lehet, hogy nagyon kedves hangulatban vagy, ám ezt családtagjaid nem mindig értékelik. Akár nagylelkű gesztusokat is teszel a béke érdekében, de mégsem alakul ki könnyen a harmonikus hangulat. Szükséged lesz a türelmedre.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Képes vagy arra, hogy rendkívül gyorsan dolgozz, nagyon hatékonyan végzed el a munkahelyi feladataidat. A magánéletedben jellemző lehet, hogy alkalmat kapsz a baráti kapcsolataid megerősítésére. Rendezhetnél egy igazán jó bulit, ahová az összes kedves barátodat meghívod. Nagyon felpezsdülhetnek a hétköznapjaid, rendkívül népszerű lehetsz!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Igaz rád, hogy ha érdekel a munkád, akkor képes vagy arra, hogy fanatikusan dolgozz. A napokban is nagyon elmélyülten végzed majd a teendőidet! A magánéletedben mély beszélgetésekre nyílhat alkalmad, amelyek hozzásegíthetnek ahhoz, hogy közelebb kerülj a családtagjaidhoz. Sok mindent tisztázhattok!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Sokat dolgozol a napokban, de szerencsére nem akarod rákényszeríteni munkatársaidra a saját tempódat. A magánéletedben kicsit több feszültség találhat meg, mint máskor, de ezekből sokat tanulhatsz! Nézd meg, hogy milyen hibákat követsz el sorozatosan a kapcsolataidban. Ezek után tedd meg az első lépést a változtatás felé!

Bak (december 22. - január 20.)
Talán túlságosan is jóhiszemű vagy a munkatársaiddal, és nem veszed észre, hogy megpróbálják kihasználni a jóindulatodat. A magánéletedben nagyon sok félreértés alakulhat ki, sokszor azért, mert nem fogalmazod meg pontosan az elvárásaidat. Ha kérni szeretnél valamit családtagjaidtól, akkor mondd el világosabban, hogy mire gondoltál!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Ha vannak olyan témák, amelyeket már régen meg kellett volna beszélned munkatársaiddal, vagy feletteseddel, akkor most kezdeményezd a tisztázó beszélgetést! A magánéletedben figyelj jobban arra, hogy a feszült helyzetekben családtagjaid lássák rajtad a kompromisszumkészséget. Ha makacsul ragaszkodsz a véleményedhez, akkor még több vita lehet közöttetek.

Halak (február 20. - március 20.)
Nagyon szívesen meghallgatod munkatársaid gondjait, és ezt ki is használják: mindenki veled beszéli meg, hogy mi nyomja a szívét. A magánéletedben több olyan félreértés is előfordulhat, amelyek megkeseríthetik az életedet. Elképzelhető, hogy feledékennyé válsz, egyszerűen kiesnek a dolgok a fejedből. Érdemes már reggel felírnod az elintéznivalóidat, teendőidet.