Divattervezője jelentette be Lopez terhességét

Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez terhességéhez immáron nem férhet kétség: a People magazinnak adott interjújában Roberto Cavalli divattervező, Lopez jó barátja és állandó dizájnere elmondta, hogy az énekesnőnek "mostanában igen különleges tervezésű darabokra van szüksége, mert  babát vár."
Vágólapra másolva!

Jennifer Lopez énekesnő terhessége, amiről hónapok óta feltételes módban ír a bulvársajtó, hivatalosan is megerősíttetett.

Roberto Cavalli olasz divattervező ugyanis kedden, a People magazinnak adott exklúziv interjúban arra a kérdésre, hogy milyen típusú ruhákat tervez a híres klienseinek, így válaszolt: "Jennifer Lopeznek például mostanában egészen különleges igényei vannak, hiszen gyermeket vár."

"Ez igen nehéz feladat, mivel Jennifer hétről hétre nagyobb lesz"- tette hozzá a világhírű tervező, aki Lopez és férje, Mark Anthony énekes közös világkörüli turnéjának fellépőruháit tervezte. "A turné kosztümjeinek esetében szeme előtt kellett tartanom azt is, hogy a ruhák kényelmesek és puhák legyenek, hogy Jennifer szabadon tudjon táncolni és mozogni bennük a színpadon."

Az énekes házaspár szóvivői nem kommentálták az interjút.

Cavalli megjegyzése két hónapja az első hivatalos információ Lopez terhességéről: az eddig megjelent, anonim forrásokra hivatkozó híreket ugyanis rendre tagadták az énekes házaspár sajtósai.

"Igaz, hogy Marc és Jennifer nagyon szeretnének családot alapítani, de ennek még nem jött el az ideje" - reagált az énekesnő szóvivője másfél hónapja, az In Touch Weekly című magazinban akkortájt megjelent hírre.

A találgatások közepette megjelent egy fotó az éppen koncertező énekesnőről, amelyen jól kivehetően látszik gömbölyödő pocakja; legutóbb pedig az OK! magazin, egy név nélkül nyilatkozó informátorra hivatkozva arról számolt be a múlt héten, hogy Jennifer Lopez és férje egy exkluzív bababoltban közel ötvenezer dollárt költöttek el.

Nem Jennifer Lopez az egyetlen, aki titkolni próbálja a terhességét, hogy aztán egy jó barát - akarva vagy akaratlanul - elszólja magát az örömhírről: Christina Aguilera amerikai énekesnő sem jelentette még be hivatalosan, hogy gyereket vár, de megtette ezt helyette egy Las Vegas-i rendezvényen barátnője, Paris Hilton, aki hatalmas tömeg és kamerák előtt gratulált a terhességéhez.