Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold a Mérleg csillagjegyben halad, trigonban áll a Neptunusszal, és szextilben a Jupiterrel. Talán túlságosan is alkalmazkodóak vagyunk a kapcsolatainkban. Felmerülhet bennünk, hogy elmondjuk a véleményünket, ám nem szeretnénk tönkretenni a harmóniát.
Vágólapra másolva!

A Hold a Mérleg csillagjegyben halad. Ügyeljünk arra, hogy hideg helyre ne üljünk le, és mezítláb sem célszerű járkálnunk. Mindez okozhatja, hogy felfázunk. Ennek a kellemetlen panasznak a leküzdésére talán a leghatékonyabb módszer, ha nagyon sok folyadékot fogyasztunk.

A hangulatunk barátságos lehet, nem szívesen keveredünk konfliktushelyzetbe. Talán túlságosan is alkalmazkodóak vagyunk a kapcsolatainkban. Felmerülhet bennünk, hogy elmondjuk a véleményünket, ám nem szeretnénk tönkretenni a harmóniát.

Ma a Hold trigonban áll a Neptunusszal, és szextilben a Jupiterrel. Ha szeretünk fotózni, vagy festegetni, akkor ez a mi napunk lesz. Ma semmiképpen se hagyjuk otthon a fényképezőgépünket, és még akkor is nagyon jó képeket fogunk csinálni, ha csak úgy kattintgatunk. A lényeg, hogy valamiképpen adjuk át magunkat az alkotás örömének, és próbáljuk meg kiélni a kreativitásunkat.