Otthagyták az ügyvédjei Heather Millst

Vágólapra másolva!
Heather Mills brit modellt, Sir Paul McCartney válófélben lévő feleségét otthagyták az ügyvédjei - a jogászok nem adtak a lépésre magyarázatot, bár bennfentesek szerint azért nem vállalják tovább az ügyet, mert Mills egyszer sem fogadta meg a tanácsaikat.
Vágólapra másolva!

Heather Millsnek, Sir Paul McCartney válófélben levő feleségének felmondott az ügyvédi csoport, amely a vagyonmegosztási perben képviselte a brit modellt. A Mischon de Reya cég, amely már 15 hónapja dolgozott Millsnek, tegnap jelentette be, hogy nem kívánnak tovább együtt dolgozni a hírességgel.

Bár arról a cég nem nyilatkozott, miért döntöttek úgy, nem képviselik tovább Heather Millst, bennfentesek tudni vélik, hogy azért hagyták ott megbízójukat, mert Mills nem fogadta meg a tanácsaikat, elsősorban azt, hogy ne beszéljen a nyilvánosság előtt a házasságáról - írja a Daily Mail.

"Mrs. McCartney a tanácsuk ellenére vállalt fellépéseket és televíziós interjúkat, amelyekben folyamatosan a volt férjét gyalázza" - árulta el egy magát megnevezni nem kívánó forrás. "Kicsit túllőtt a célon azzal, hogy undorítónak nevezi Pault, magát pedig Diana hercegnőhöz hasonlítgatja."

"Azt megerősíthetem, hogy nem képviseljük tovább Heather Mills McCartney-t, de ennél többet nem mondhatok" - nyilatkozta a Mischon de Reya szóvivője.

Heather Millst a múlt héten a szóvivője, Phil Hall hagyta ott - a szakértő ugyanis nem kívánt részt venni a Mills által kitalált "bosszúhadjáratban", amit a bulvárlapok ellen indított.