Újra bíróság előtt Boy George

Vágólapra másolva!
Újabb eljárást kezdeményezett a londoni rendőrség Boy George, a nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb zenésze ellen: most azzal vádolják, hogy áprilisban a lakása falához kötözött és fogva tartott egy norvég férfit.
Vágólapra másolva!

Eljárást kezdeményezett a londoni rendőrség Boy George brit zenész, a nyolcvanas évek legendás zenekarának, a Culture Clubnak az énekese ellen. A rendőrség azzal vádolja a hírességet, hogy áprilisban a lakása falához láncolt és fogva tartott egy norvég, "escortszolgáltatásokkal" foglalkozó férfit.

Auden Carlsen - akinek a szolgáltatásait Boy George egy internetes társkereső oldalon keresztül vette igénybe - egy brit lapnak azt nyilatkozta, hogy a híresség csak azért hívta meg magához, hogy közös fotókat készítsenek.

"Felmentem a lakására, de fotózás helyett Boy George elővett egy csomó szexjátékszert, meg egy korbácsot, és azt kezdte kiabálni, hogy most végre megkapom, amit megérdemlek" - mondta Carlsen a Daily Maily című napilapnak. "Utána megkötözött, és odaláncolt a falba épített kampóhoz. Azt hittem, megöl, de sikerült megszöknöm."

A bíróság november 22-én tárgyalja az ügyet.

Boy George - eredeti nevén George O'Dowd - nem először került összetűzésbe a törvénnyel: tavaly augusztusban egy heti közmunkára ítélte az amerikai bíróság, mert azt állította a rendőröknek, hogy betörtek manhattani lakásába. A kiérkező rendőrök betörő helyett azonban kisebb mennyiségű kokaint találtak a zenész otthonában.