Jótékonykodik Nicole Richie

Vágólapra másolva!
A várandós Nicole Richie és kedvese, Joel Madden zenész alapítványt hoztak létre a hátrányos helyzetű szülők és gyerekek megsegítésére.
Vágólapra másolva!

Nicole Richie amerikai híresség, a Simple Life című valóságshow főszereplője és kedvese, Joel Madden zenész, a Good Charlotte együttes frontembere alapítványt hoztak létre a hátrányos helyzetben lévő anyák és kisgyermekek megsegítésére.

Richie - aki januárra várja első gyermekét - arra kérte a hétvégén megrendezésre kerülő babaulira meghívott vendégeket, hogy semmilyen ajándékot ne hozzanak nekik: azt a pénzt, amit divatos gyermekruhákra vagy exkluzív bébifelszerelésre költenének el, inkább utalják át az alapítvány számlájára.

""Azt szeretném, hogy a gyerekem felnézne rám és büszke lenne rám" - mondta egy interjúban Richie. "Ezért a felesleges ajándékokra szánt pénzt bölcsőkre, gyerekkocsikra és játékokra költjük, amelyeket a Richie Madden Gyermekalapítvány ad majd a hátrányos helyzetű szülőknek."

A jövő hónapban a Richie Madden Alapítvány száz, újdonsült anyukáknak szánt ajándékcsomagot adományoz egy Los Angeles-i közkórháznak.