Beszólt a rajongóinak Amy Winehouse

Vágólapra másolva!
Egy napokban tartott koncertjén beszólt a rajongóinak Amy Winehouse brit énekesnő: közölte az őt kifújolókkal, hogy "balekok, amiért megvették a jegyet", majd hozzátette: "várják csak meg, amikor a férje kikerül a börtönből".
Vágólapra másolva!

A napokban, Birminghamban tartott koncertjén beszólt a rajongóinak Amy Winehouse bit énekesnő. A híresség részegen lépett a színpadra, és folyamatosan börtönben lévő férjéről, Blake Fielder-Civilről beszélt - a dalok szövegét is megváltoztatta, hogy azok a szerelmére utaljanak. Mikor a rajongók erre fújolni és huhogni kezdtek, az énekesnő "baleknak" nevezte őket, és a férjével kezdett fenyegetőzni.

"Engedjétek meg, hogy mondjak valamit" - mondta a könnyeivel küzdő Winehouse a közönségnek. "Ha nem tetszik, amit láttok, akkor elég nagy balekok vagytok, amiért mégis megvettétek a jegyet."

"Másodszor, mindenkinek, aki fújolt" - folytatta az érzékelhetően ittas énekesnő - "csak várjatok, amíg a férjem kijön a börtönből. És ezt komolyan mondom."

"Amy fél órás késéssel jelent meg a színpadon, folyamatosan elrontotta a dalok szövegét, és többször elejtette a mikrofont" - számolt be az egyik jelenlévő a Sun magazinnak a koncertről. "Az utolsó dalt pedig nem is fejezte be, hanem egyszerűen kisétált. Szánalmas volt az egész."

Az eset után az énekesnő turnémenedzsere, Thom Stone azonnal felmondott - bár később kiderült, hogy elsősorban azért nem dolgozik tovább Winehouse-zal, mert az "Amy és a férje által elfogyasztott kábítószer-mennyiség már az ő egészségét is veszélyezteti".

"Thom vérében kábítószert találtak az orvosok, pedig ő nem drogozik. Akkor került a szervezetébe, amikor Amyékkel utazott a turnébuszon" - árulta el egy bennfentes a Daily Mail című brit magazinnak. "Amy és a férje egyszerűen elviselhetetlenek."