Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold a Vízöntő csillagjegyben halad, kvadrátban áll a Merkúrral és nehéz fényszögben a Szaturnusszal. Ma olyan mondatok, szavak hangozhatnak el, amelyekkel nagyon megbántjuk egymást.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Vízöntő csillagjegyben halad. Lábszárunk lesz sérülékenyebb, érdemes komolyan vennünk visszeres panaszainkat. Jó módszer a Kneipp kúra, a műtéti megoldásoktól azonban a mai napon tartózkodjunk! Megtehetjük azonban, hogy felkeresünk egy érgyógyász szakembert, és tanácsot kérünk tőle. Általában a gyógyharisnya, zokni is enyhít a panaszokon.

Érdeklődő hangulatban leszünk, és a nyitottság is jellemzőbb ránk, mint máskor. Be tudunk fogadni olyan információkat is, amelyeket máskor túl merésznek találnánk. Éppen ezért ragadjunk meg minden eszközt arra, hogy szellemi horizontunkat tágítani tudjuk.

Ma a Hold kvadrátban áll a Merkúrral és nehéz fényszögben a Szaturnusszal. Ma olyan mondatok, szavak hangozhatnak el, amelyekkel nagyon megbántjuk egymást. Szavaink úgy vághatnak, mint a kés, ezekkel komoly lelki sebeket ejthetünk egymáson. Talán segít, ha egy kicsit elvonulunk, és gondolkodunk a kapcsolatainkon.