Britney Spearst perli a Louis Vuitton

Vágólapra másolva!
Hitelrontás miatt pereli a Louis Vuitton cég Britney Spears énekesnőt, mert egy 2005-ben készült videoklipjében egy Vuitton-mintához kísértetiesen hasonlító minta szerepel. Spears korábbi ügyvédje mindeközben felkavaró titkokat mesélt el a hírességről.
Vágólapra másolva!

A Louis Vuitton nevű francia cég hitelrontás miatt beperelte Britney Spears amerikai énekesnőt - a francia bíróság már ítéletet is hozott az ügyben. Spears egyik videklipjének a producereinek 117 ezer dolláros kártérítést kell fizetniük.

A luxuscég azért indította az eljárást, mert Spears egyik videoklipjében, a Do something-ben egy, a Vuitton táskáira jellemző minta (vagy legalábbis ahhoz kísértetiesen hasonló) jelenik meg. A cég jogi képviselői szerint ez "jelentősen rontja a Louis Vuitton hírnevét".

A Louis Vuitton a kártérítés mellett azt is szeretné elérni, hogy a videoklipet sehol ne lehessen leadni - Britney Spears producereinek pedig naponta ezer dollárt kell fizetniük, amíg a klip az interneten megnézhető.

A botrányos életű énekesnőről a napokban egy felkavaró újságcikk is megjelent, amelyben Britney régi ügyvédje, Eric Ervin felkavaró titkokat mesélt el a Spears család életéről, és a tinisztár "tökéletes" imázsáról.

"Minden, amit Britney-ről lehetett korábban olvasni, csak reklámfogás volt. Britney korábban a szűz lányok példaképe volt, pedig már 14 évesen lefeküdt az akkori barátjával" - állítja Ervin.

"A családja sem tökéletes, sőt. A nagyanyja öngyilkos lett, a nagybátyjainak pedig komoly rendőrségi múltja van, ráadásul egyikőjük hajléktalan. A családjában többen küzdöttek depresszióval, gyógyszer- és alkoholfüggőséggel. Az, ahogyan Britney ma viselkedik, a családja miatt van."