Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma - kora délutánig - a Hold a Halak csillagjegyben halad, kvadrátban áll a Plútó bolygóval, ezért kialakulhat néhány vitánk. A munkahelyünkön is próbáljunk meg kedvesebben, barátságosabban  viselkedni.
Vágólapra másolva!

Ma - kora délutánig - a Hold a Halak csillagjegyben halad. Lábunk lesz érzékenyebb, ezért érdemes jobban figyelnünk erre a területre. Viseljünk kényelmes cipőt, talán a magas sarkú, kényelmetlenebb változatot jobb, ha mellőzzük a mai napon.

Szeretnénk ma kifejezni az érzelmeinket azok felé, akik igazán fontosak nekünk. Megnövekszik a gyengédség iránti igényünk is. Megtörténhet, hogy különösnek találjuk a nap hangulatát, és eltérünk a megszokott napirendünktől. Például egészen más időpontban juthat eszünkbe, hogy éhesek vagyunk.

Reggel a Hold kvadrátban áll a Plútó bolygóval, ezért kialakulhat néhány vitánk. Ha ezt el szeretnénk kerülni, akkor határozzuk el magunkban, hogy sokkal türelmesebben bánunk majd családtagjainkkal. A munkahelyünkön is próbáljunk meg kedvesebben, barátságosabban viselkedni.