Elajándékozta az új babaholmikat Nicole Richie

Vágólapra másolva!
Nicole Richie amerikai híresség jótékony célra adományozta azokat a tárgyakat, amelyeket a hétvégén megrendezett baba-bulin kapott az ismerőseitől.
Vágólapra másolva!

Nicole Richie amerikai híresség jótékony célra ajánlotta fel azokat a tárgyakat, amelyeket a hétvégén tartott baba-bulira hoztak neki az ismerősök. A Simple Life című valóságshow főszereplője és kedvese, Joel Madden zenész nemrég hoztak létre egy alapítványt, amely a hátrányos helyzetű, kisgyermekes anyákat segíti.

"Nagyon édes dolog tőlük, hogy elajándékozzák ezeket a tárgyakat" - mondta az egyik meghívott, Rashida Jones színésznő. "Az emberek igen pazarlóan bánnak a dolgokkal, pedig másoknak sokkal nagyobb szükségük lehet azokra."

"Ez a legjobb módszer arra, hogy megünnepeljük a gyerekünk születését" - nyilatkozta egy amerikai magazinnak Joel Madden, a Good Charlotte együttes frontembere. "És ezzel azokat a fiatal párokat is ünnepeljük, akik - hozzánk hasonlóan - belevágtak a családalapításba."

Forrás: [origo]

Nicole Richie a barátnőivel, Paris és Nicky Hiltonnal a partin


Richie és Madden azonban olyan ajándékot is kértek a vendégektől, amelyet megtartottak: a meghívón az szerepelt, hogy mindenki hozza el a kedvenc gyermekkori mesekönyvét, hogy saját "könyvtára" legyen majd a kisbabának.

A parti témája az Óz, a csodák csodája volt, a dekoráció is ezt a mesét idézte: rubincipellők és a sárga út, cukorkából kirakva, egy kamarazenekar pedig a híres film dallamait játszotta. Nicole Richie saját tervezésű arany, ónix és bőr kombinációjú karkötőt ajándékozott emlékül a 90 vendégnek, és mindegyikőjük kapott egy-egy kasmírtakarót is - a meghívottak választhattak, hogy sárgát, rózsaszínt vagy kéket szeretnénk hazavinni.