Hétezer dolláros ajándékcsomag Oprah vendégeinek

Vágólapra másolva!
7000 dolláros (közel másfél millió forintos) ajándékcsomagot kaptak azok a nézők, akik tegnap részt vettek Oprah Winfrey beszélgetős műsorának a felvételén.
Vágólapra másolva!

Azok a nézők, akik tegnap részt vettek Oprah Winfrey amerikai televíziós személyiség beszélgetős műsorának felvételén, 7000 dollár (közel másfél millió forint) értékű ajándékcsomagot vihettek haza - az Oprah kedvenc tárgyai címet viselő különleges show után ugyanis mindenki megkapta a bemutatott termékeket.

Az évente megrendezett, különleges adásban a műsorvezetőnő megmutatja, melyek az ő kedvenc tárgyai: milyen krémet használ, milyen ruhákba bújik, vagy éppen milyen zenét szokott hallgatni és mivel.

A 2007-es adásban az ajándékcsomagba került többek között egy videokamera, egy televízióval egybeépített hűtőszekrény, egy robotgép, egy óra, társasjátékok, ruhadarabok, szépségápolási szerek, CD-k, DVD-k és könyvek.

Forrás: [origo]


Idén egy georgiai kisvárosra, Maconre esett a szerkesztők választása: itt a legnagyobb ugyanis a beszélgetős műsor nézettsége, 1986 óta. A nézőket teljesen meglepte, hogy idén ők kapják az ajándékokat - a szervezők ugyanis a legnagyobb titokban szállították a helyszínre a tárgyakat.

"Elképesztő volt az egész. Olyan volt, mint a legcsodálatosabb karácsony" - számolt be az egyik vendég a Macon.com internetes portálnak. "Abban a pillanatban, amikor kiderült, hogy mi kapjuk az ajándékokat, az emberek szinte eszüket vesztették az örömtől."

A legbefolyásosabb és leggazdagabb nőnek számító Oprah Winfrey kegyeiért a gyártók is versengenek: egész évben küldözgetik neki az ajándékokat, hátha valamelyik bekerül Oprah kedvenc tárgyai közé - ez ugyanis garancia arra, hogy megnő a kereslet a termékek iránt.