Heti horoszkóp november 26-tól december 2-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Meglehetősen makacsul viselkedsz a munkahelyeden, ami odáig fajulhat, hogy egyáltalán nem vagy hajlandó együttműködni a többiekkel. A magánéletedben is lehet néhány feszült pont, ami annak köszönhető, hogy talán egy kicsit meggondolatlanul beszélsz, amikor családtagjaiddal vitatkozol. Ne mondj olyat, amit később megbánsz!

Bika (április 21. - május 20.)
Rokonszenvesen viselkedsz munkatársaiddal, azonban ez róluk nem mindig mondható el. Talán nem elég korrektek veled. A magánéletedben lényeges lehet, hogy finoman fogalmazd meg, ha elégedetlennek érzed magad. Nem kell folyamatosan családtagjaidat kritizálnod! Ha diplomatikusan fogalmazol, akkor nagyobb változásokat érhetsz el!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Úgy érzed, hogy nagyon sok munkát végzel el, de a lelkesedés már kevés benned. Nagyon fásulttá válhatsz a munkád területén! A magánéletedben is nagyon sok teendő vár, úgy érezheted, hogy mindenki csak a teljesítményt várja el tőled. Titokban azon gondolkozol, hogy miként tehetnél szert egy kis nyugalomra és békére. Ha van rá lehetőséged, akkor utazz el néhány napra!

Rák (június 22. - július 22.)
Kissé unalmasnak, monotonnak találhatod a munkádat, sajnos a felettesed is látja, hogy csak ímmel-ámmal dolgozol. A magánéletedben fontos lehet, hogy egymásra tudjatok hangolódni családtagjaiddal. Hajlamos lehetsz arra, hogy minden földi jóval elhalmozd őket, csupa olyan dologgal, amitől - szerinted - boldogok lesznek. Előfordulhat azonban az is, hogy egészen másra lenne szükségük.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Van energiád a kemény munkához, de valahogy mégis azt tapasztalod, hogy kicsúszik az irányítás a kezedből a munkahelyeden. A magánéletedben nagyon vágynál a szórakozásra, de nem biztos, hogy megengedheted magadnak. Sok a tennivalód és az idődet is nehezen osztod be. Elképzelhető, hogy egész nap tevékenykedsz, de nincs eredménye.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Kicsit szétszórttá és locsi-fecsivé válhatsz a munkahelyeden, most nem megy könnyen az aprólékos, precíz munka. A magánéletedben fontos lehet: ne hagyd, hogy eluralkodjanak rajtad az indulatok. Amikor nagyon fáradt vagy, akkor feszültté válhatsz, ilyenkor könnyebben alakulnak ki vitás helyzetek.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Több pénzt szeretnél keresni, és kaphatsz is ígéretes ajánlatokat. Mégis érdemes jobban megnézned, hogy milyen munkát vállalsz el. A magánéletedben fontos lehet, hogy meglásd azokat a lehetőségeket, amikor új barátok, hasznos ismerősök közelednek hozzád. Nyitottságod remek talajt jelenthet arra, hogy új kapcsolatok virágozzanak ki az életedben.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Sokkal érdeklődőbb hangulatban vagy a munkahelyeden, mint máskor, és ez segít majd abban, hogy szorosabbra fűzd a munkakapcsolatokat. A magánéletedben kellemes, nyugodt napok várhatók, otthonod lehet az a hely, ahová szeretnél elbújni egy fárasztó nap után. Ennek megfelelően maximális nyugalmat szeretnél, nem nagyon örülsz a váratlan vendégeknek.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Fontos, hogy a napokban végiggondold, hogy mennyire érdekel még a munkád. Ha már úgy gondolod, hogy közömbössé váltál a feladataid iránt, akkor vissza kellene szerezned a lelkesedésedet. A magánéletedben sok érdekes kapcsolatod körvonalazódhat, könnyedén tehetsz szert új barátokra vagy akár egy romantikus új szerelemre is!

Bak (december 22. - január 20.)
A munkahelyeden mindig szinte kizárólag a feladataiddal törődsz, azonban a napokban törődhetnél egy kicsit többet a munkakapcsolataiddal is! A magánéletedben szép napokra számíthatsz, nagyon érdekes programokat oszthatsz meg családtagjaiddal. Szerelmi kapcsolatod kifejezetten romantikussá válhat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Magasra teszed a mércét önmagadnak a munkahelyeden, minden erőddel azon vagy, hogy megfelelj a követelményeknek. A magánéletedben szintén igaz lehet rád, hogy a lehető legtöbbet és legjobbat szeretnéd nyújtani családtagjaidnak. Fontos, hogy ne te döntsd el, hogy mi a jó nekik. Inkább kérdezd meg, hogy mire van szükségük valójában.

Halak (február 20. - március 20.)
Általában igényled, hogy felettesed konkrét utasításokat adjon neked, azonban a napokban eszedbe juthat, hogy nyíltan szembeszállsz vele, ami nem túl célravezető megoldás. A magánéletedben nagyon felpezsdülhet az életed, és egészen méllyé válhatnak a baráti kapcsolataid. Rájöhetsz, hogy olyan barátságok is vannak az életedben, amelyek életre szólóvá válhatnak.