Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A mai napon a Hold a Rák csillagjegyben halad, trigonban áll az Uránusszal. Rendkívül kíváncsi, érdeklődő hangulat uralkodik rajtunk, sokkal könnyebben befogadjuk az információkat is.
Vágólapra másolva!

A mai napon a Hold a Rák csillagjegyben halad. Érzékenyebb lesz mellkasunk területe, így az sem mindegy, hogy milyen levegőt lélegzünk be egész nap. Ha cigarettafüstben tartózkodunk, akkor a fejünk is megfájdulhat. Érdemes lakásunk levegőjén egy légtisztító berendezéssel javítanunk.

Érzékeny hangulatba kerülhetünk, nem szeretnénk ma a rideg valósággal foglalkozni. Sokat gondolhatunk gyermekkorunkra, családunkra, de régi szerelmünkre is. Akik romantikusabb hajlammal rendelkeznek, vágyat éreznek, hogy felhívják volt kedvesüket. Mielőtt ezt megtennénk, gondoljuk át, hogy ez milyen bonyodalmakkal járhat.

Ma a Hold trigonban áll az Uránusszal. Rendkívül kíváncsi, érdeklődő hangulat uralkodik rajtunk, sokkal könnyebben befogadjuk az információkat is. Arra is hajlunk, hogy új, érdekes ismeretségeket kössünk. A mai napon gazdagodhat gondolati világunk is.