Britney ellopta Paris adoptálási ötletét

Vágólapra másolva!
A napokban jelent meg a hír: Britney Spears örökbe kíván fogadni egy kínai ikerpárt. Britney egakori legjobb barátnője, Paris Hilton azonnal reagált: valójában az egész az ő ötlete volt, Spears pedig "ellopta" tőle.
Vágólapra másolva!

Paris Hilton amerikai híresség rettenetesen dühös egykori legjobb barátnőjére, Britney Spears énekesnőre. A napokban kiderült ugyanis, hogy Spears - két kisfia mellé - adoptálni akar egy kínai ikerpárt. Hilton ugyanakkor azt állítja, az egész örökbefogadás az ő ötlete volt, Britney pedig "ellopta" ezt tőle.

"Paris folyamatosan arról beszélt, hogy mennyire szeretne örökbe fogadni két kínai kisgyereket, egy fiút és egy lányt" - mondta a botrányos életű valóságshow-hősnő egyik barátja. "De Britney egyszerűen ellopta ezt az ötletet."

"Paris nem fél attól, hogy Britney meg is kapja az engedélyt, hiszen még a saját gyerekeiről sem tud gondoskodni. Egyszerűen bosszantja, hogy Spears lecsapott a kezéről egy jó lehetőséget" - tette hozzá a magát megnevezni nem kívánó ismerős a Daily Mirror című lapnak.

Spears egyik barátja tegnap árulta el néhány újságírónak, hogy az énekesnő már a megbeszélések végén jár: két, hat év körüli, kínai kisgyermeket szeretne magához venni - azért, hogy pótolni tudja két saját fiát, akiket a bíróság az apjuknak ítélt.