Egyedei luxuscipők Suri Cruise-nak

Vágólapra másolva!
Egyedi kiscipőket kap Suri, Tom Cruise és Katie Holmes másfél éves kislánya: egy-egy topánka akár ötezer dollárba is kerülhet, de mindenben megfelel majd a gyerek igényeinek.
Vágólapra másolva!

Egyedi cipőket készít egy neves tervező, a Christian Loubutin Suri Cruise-nak, Tom Cruise és Katie Holmes amerikai színészek másfél éves kislányának - állítja egy magát megnevezni nem kívánó forrás az OK! magazinban megjelent hírben.

A pletykák szerint a 18 hónapos Suri lábáról egy különleges kaptafát mintáztak - ennek ára 2500 dollár, azaz közel 460 ezer forint -, és ez alapján alkotják majd meg a cipőket az ifjú hölgynek, darabonként 500 és 5000 dollár közötti árért.

"Suri lesz a cég legfiatalabb ügyfele" - árulta el a bennfentes az OK! magazinnak. "Az összes cipőt az ő egyedi igényei szerint tervezik majd meg, sőt, még azt is nyomon követik, ahogy növekszik Suri lába."

A Christian Loubutin cég csak különleges esetben (és hatalmas díjazás fejében) készít egyedi kaptafákat - a cég ügyfelei közé tartozik maga Katie Holmes, és Cruise előző felesége, Nicole Kidman is.

Cruise és Holmes rengeteg drága ruhát vásárol a kislánynak: legutóbb egy Armani butikban látták Holmest gyerekruhákat vásárolni, egy nemrég megjelent fotón pedig Suri egy 400 dolláros kasmírkardigánban sétál a parkban.