Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold a Mérleg csillagjegyben halad, nehéz fényszögben áll az Uránusszal. Meglehetősen feszültek lehetünk, ami kapkodáshoz vezethet.
Vágólapra másolva!

A Hold a Mérleg csillagjegyben halad. Egészségünk szempontjából ma veséink, hólyagunk kerülnek meghatározó szerepbe. A hólyaghurut ma sokkal fájdalmasabban jelentkezhet, ennek a legjobb ellenszere, ha sok folyadékot fogyasztunk.

Különösen nagy szüksége van szervezetünknek a folyadékra, érdemes több ásványvizet, gyógyteát fogyasztanunk, hiszen igaz lehet, hogy a mindennapok rohanásában könnyen elfelejtkezünk a folyadékpótlásról.

Ma fogékonyak lehetünk a szépre, ezért érdemes új ruhát, vagy kiegészítőt vennünk. Akár a lakásunkba is vásárolhatunk egy-két új bútordarabot. Tévedhetetlenül választjuk ki a legjobb darabokat.

Ma a Hold nehéz fényszögben áll az Uránusszal. Kicsit óvatosabban kellene közlekednünk a mai napon, hiszen meglehetősen feszültek lehetünk, ami kapkodáshoz vezethet. A kapcsolatainkban is jobb, ha megpróbáljuk higgadtan, nyugodtan kezelni a véleménykülönbségeket.