Extrém sztárkívánságok antológiája

Vágólapra másolva!
Nagy-Britanniában a napokban jelenik meg az a könyv, amely az elképesztő kívánságokat gyűjti össze - a hírességek, egy-egy rendezvény előtt, a prostiktól, a kiskutyákon keresztül az orr-fül-gégészig, mindent akarnak az öltözőjükbe.
Vágólapra másolva!

Egy nemrég megjelent könyvben összegyűjtötték azokat a kívánságokat, melyekkel a hírességek állnak elő, egy-egy koncert vagy rendezvény előtt. A legtöbb sztár hosszú listát küld a szervezőirodának arról, mi mindent szeretne az öltözőjébe - és mivel nem kívánják őket feldühíteni, meg is kapnak mindent: legyen szó kiskutyáról, prostikról, alkoholról vagy más furcsaságokról.

Paul McCartney például 25, különböző méretű zöld növényt akar és vegetáriánus menüt; Robbie Williams számára négy hamutartót, dezodort, fogpiszkálókat, két doboz cigarettát és különlegesen puha vécépapírt kell az öltözőbe készíteni; a Rolling Stones kívánságlistáján pedig egy biliárdasztal, egy krikettmeccsek megtekintésére alkalmas tévé és néhány festőecset is szerepel.

Mariah Carey nem hajlandó fellépni, ha az öltözőjében nincs drága pezsgő, egy doboz szívószál, és egy üveg méz. Az énekesnőnek ezen kívül rendelkezésére kell állnia egy embernek, aki eltakarítja a használt rágógumikat. Carey lélekben is szeret felkészülni romantikus számaira, ezért a szervezőknek néhány aranyos kiskutyát és kiscicát is "be kell készíteni" a híresség öltözőjébe, hogy legyen mit babusgatnia.

Egy másik díva, Jennifer Lopez viszont azt szereti, ha minden, ami körülveszi őt, fehér: így fehér virágokkal, függönyökkel, terítőkkel, gyertyákkal és bútorokkal kell berendezni az öltözőjét - az énekesnő szerződésében az is szerepel, hogy a kávét csak az óramutató járásával ellentétes irányban lehet keverni a közelében.

Van aki annyira vigyáz a hangszálaira, hogy nemcsak a légkondiconálás hőmérsékletét szabja meg - mint Beyoncé -, hanem egy szakorvost is akar az öltözőjébe, mint Prince vagy a néhai Frank Sinatra.

Egyes hírességek "ingyenkocsmának" nézik az öltözőjüket, és rengeteg alkoholt kérnek a szervezőktől: Lily Allen egy üveg whiskey-t és négy üveg pezsgőt; James Blunt 120 üveg sört, 12 üveg almabort, 4 üveg vodkát, 3 üveg fehérbort és két üveg pezsgőt; az Oasis együttes pedig nemes egyszerűséggel "sok" sört, vörösbort, vodkát és whiskey-t kért az öltözőjébe.

Bizonyos kívánságokat ugyanakkor csak komoly utánajárással teljesíthettek a szervezők: Marylin Manson egyszer egy kopasz, fogatlan prostituáltat rendelt magának; a Motley Crue együttes képtelen lett volna fellépni, ha az öltözőjükben nincs egy hatméteres kígyó, egy géppisztoly és egy lista a helyi Anonim Alkoholisták találkozóinak időpontjáról; David Hasselhoff egy saját magáról készült, életnagyságú figurát kért; az Arctic Monkeys együttes listáján pedig egy "szabadon választott regény" is szerepelt; P. Diddy pedig azt akarta, hogy egy golyóálló, 300 ezer dollár értékű luxusautó is álljon rendelkezésére a fellépés ideje alatt.