Négymillió dolláros lakást vett Daniel Radcliffe

Vágólapra másolva!
Daniel Radcliffe brit színész, a Harry Potter-filmek főszereplője túl van első komolyabb befektetésén: négymillió dollár értékű lakást vett magának New Yorkban. Radcliffe azonban egyelőre nem akar költözni: marad a szülei házában.
Vágólapra másolva!

Daniel Radcliffe brit színész, a Harry Potter-filmek címszereplője - aki többször is elnyerte a leggazdagabb fiatal címét - 4,4 millió dolláros lakást vett magának Manhattanben. A több száz négyzetméteres lakás egy új építésű házban van, amit a tervezője, Jean Nouvel a "legszexisebb új épületnek" nevezett.

Radcliffe egyelőre nem tervezi, hogy az Egyesült Államokba költözik: a lakást bérbe akarja adni - havi húszezer dollárért -, egészen jövő szeptemberig, amikor New Yorkban, a Brodway egyik színpadán is debütál az Equus című színdarab főszerepében.

A tinisztár számára ez az első nagyobb befektetés: alig néhány hónapja kapta csak meg a jogot, hogy szabadon rendelkezhessen ötvenmillió dolláros vagyonával, addig - a többi tinédzserhez hasonlóan - zsebpénzt kapott, és "általában csak könyveket, lemezeket" vett magának.