Amy Winehouse nem akar élni a férje nélkül

Vágólapra másolva!
A zűrös életű brit énekesnő, Amy Winehouse kijelentette: öngyilkos lesz, ha elszakítják férjétől, Blake Fielder-Civiltől. A párnak komoly esélye van arra, hogy egy ideig nem találkozhatnak, Winehouse-t ugyanis a napokban kikérdezi a rendőrség, és akár börtönbe is kerülhet.
Vágólapra másolva!

Amy Winehouse brit énekesnő, aki az elmúlt hónapokban botrányos viselkedésével hívta fel magára a figyelmet, közölte: "kész öngyilkosságot elkövetni, ha elszakítják a férjétől". A híresség és férje, Blake Fielder-Civil ugyanis megállapodást kötöttek: ha mindkettőjüknek börtönbe kell mennie, inkább véget vetnek az életüknek, mintsem évekig legyenek távol egymástól.

Annak pedig, hogy Winehouse börtönbe kerül, egyre nagyobb az esélye: a londoni rendőrség ugyanis a napokban kérdezi ki, DNS-mintát és ujjlenyomatot is vesznek tőle - a hatóságok azzal gyanúsítják, hogy fontos dokumentumokat és bizonyítékokat tüntetett el a férje letartóztatása után.

"Blake a letartóztatása előtt kétszázezer fontot ajánlott fel James Kingnek, hogy változtassa meg a vallomását, és ne vádolja őt testi sértéssel" - árulta el egy bennfentes egy ausztrál napilapnak. "De Blake-nek nincs ennyi pénze, szinte biztos, hogy Amy állta volna a számlát. Ezzel pedig Amy is bűnrészessé válhat a bíróság félrevezetésében. A rendőrség most minden egyes fillérről tudni akar."

Winehouse egyik ismerőse elmondta, az énekesnő családja "betegre aggódja magát".

"Amy nem tud élni Blake nélkül, és ha neki is börtönbe kell mennie, azt biztosan nem tudná elviselni" - mondta a barát. "Már így is teljesen kikészült, egyszerűen nem elég erős a börtönélethez."