Gyereket vár Britney 16 éves húga

Vágólapra másolva!
Első gyermekével várandós Britney Spears amerikai énekesnő 16 éves húga, Jamie Lynn - a botrányos életű híresség egyik barátja közölte, Britney nem tudott a dologról, de mindenképpen a testvére mellett áll.
Vágólapra másolva!

Britney Spears amerikai énekesnő 16 éves húga, Jamie Lynn - aki maga is énekes-színésznői babérokra tör - három hónapos terhes az első gyermekével. A hírt maga a lány jelentette be az OK! magazinnak, de az édesanyja, sőt, a gyermek apjának, Jamie Lynn barátjának az anyja is megerősítette.

Annak ellenére, hogy Jamie Lynn egyértelműen a barátját, Casey Aldridge-t jelölte meg a gyerek apjának, egy néhány hete adott interjúban még azt mondta, "nincs állandó partnere, mert egyetlen jó lehetőséget sem akar elhalasztani".

"Teljesen kiborultunk mindketten, nagyon váratlanul ért minket ez az egész" - mondta Jamie Lynn az OK! magazinnak. "Csináltam egy terhességi tesztet, és az orvosom is megvizsgált, de vártam két hetet, mielőtt elmondtam volna a szüleimnek. El kellett döntenem, hogy mi legyen, és nem akartam, hogy bárki befolyásoljon a véleményével. Félek egy kicsit, de érzem, hogy helyesen cselekedtem."

"Nagyon megdöbbentett a dolog, mert Jamie Lynn mindig nagyon felelősségteljesen viselkedett" - nyilatkozta Lynn Spears, Britney és Jamie Lynn édesanyja.

A fiatal híresség - aki egy gyermekeknek szóló tévécsatorna legnézettebb sorozatának főszereplője - azt üznete a rajongóinak: "egyáltalán nem követendő a példája, de jelen helyzetben nem ítélkezhet".

A család egyik barátja szerint Britney Spears nem tudott a húga várandósságáról - ő is csak a lapokban olvashatta.

"Ez biztosan végleg padlóra küldi" - árulta el az ismerős a People magazinnak. "Biztos, hogy a húga mellett áll majd, de össze kell szednie magát."

A terhesség hírére Lynn Spears nevelési tanácsokat tartalmazó könyvének kiadást bizonytalan időre elhalasztották.