Hajléktalanokkal karácsonyozott Nicole Richie

Vágólapra másolva!
Hajléktalan családoknak adott karácsonyi partit Nicole Richie amerikai híresség és kedvese, Joel Madden zenész - játékokat és ruhákat ajándékoztak a gyerekeknek.
Vágólapra másolva!

Hajléktalan, kisgyerekes családoknak rendezett karácsonyi partit Nicole Richie amerikai híresség és kedvese, Joel Madden zenész, a Good Charlotte együttes frontembere.

"Amikor megtudtuk, hogy Los Angelesben él a legtöbb hajléktalan család, azonnal tenni akartunk valamit" - nyilatkozta Richie. "Közel 75 ezer gyerek él az utcákon, a hajléktalan-szállók túlzsúfoltak, és a kicsiknek fogalma sincs arról, mi is az a karácsony. Ezzel a partival igyekeztünk segíteni nekik."

A pár azt is elmondta, a hátrányos helyzetű anyákat segítő alapítványuk mellett a hajléktalanok helyzetén is megpróbálnak javítani.

Forrás: [origo]


A karácsonyi partit egy filmstúdióban tartották, ahol bohócok és arcfestők szórakoztatták a gyerekeket, Richie és Madden pedig játékokat és ruhaneműket ajándékozott a családoknak.

A 26 éves Nicole Richie - aki jövő hónapra várja első gyermeke megszületését - azt is elárulta, ez az utolsó igazán "hangos" karácsonya.

"Jövőre már a gyerekemmel együtt ünnepelünk, otthon, családi körben" - mondta. "Ehhez képest biztosan nagyon unalmas lesz."