Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma még a Skorpió csillagjegyben halad, és trigonban áll az Uránusz bolygóval. Bár kissé hallgatagok, befeléfordulóak lehetünk, rugalmasabban fogadjuk az új benyomásokat, gyorsabban hozzászokunk az új helyzetekhez.
Vágólapra másolva!

A Hold ma még a Skorpió csillagjegyben halad, így egészségügyi szepmontból továbbra is az alhasunk, a nemi szerveink lesznek előtérben. Erősítsük, tisztítsuk őket: a cickafarkas ülőfürdő ilyenkor segíthet az egyes női bajokon - de megelőzésre is kiváló -, ha menstruációs problémánk van, fogyasszunk palástfű teát.

A leendő kismamáknak ma ajánlatos mindenféle megerőltetéstől tartózkodniuk. Ha meddőségtől szenvedünk, és gyermeket szeretnénk, akkor ezen a napon sokat tehetünk a gyermekáldás érdekében.

A mai nap szénhidrátminősége jó, ezért egy kis édességet, vagy süteményt is megengedhetünk magunknak, még akkor is, ha éppen fogyókúrázunk.

Ma a kissé hallgatagok, visszahúzódóak lehetünk, viszont nagyon mélyen éljük meg az érzelmeinket. Ha a mai napon kötünk barátságot, vagy szerelmi kapcsolatot, akkor az nagyon tartós lehet.

Ma a Hold trigonban áll az Uránusz bolygóval. Rugalmasabban fogadjuk az új benyomásokat, gyorsabban hozzászokunk az új helyzetekhez, tehát érdemes ma kipróbálnunk magunkat új területeken is. Ha azt tervezzük, hogy új munkakörbe tanulunk bele, akkor kezdjük el ma a változtatást.