Kivonult a rendőrség a Spears-házhoz

Vágólapra másolva!
A rendőrség, a tűzoltóság és a mentők is kivonultak csütörtök este Britney Spears házához, ahol a hírek szerint kitört a botrány az amerikai énekesnő és volt férje között. A vita állítólag a gyerekek elhelyezése miatt robbant ki, és azért fajult el ennyire, mert Spears - egyenlőre beazonosítatlan - kábítószer hatása alatt állt.
Vágólapra másolva!

A rendőrség, a tűzoltóság és a mentők is kivonultak Britney Spearsékhez tegnap este, ahol a hírek szerint az amerikai énekesnő és volt férje, Kevin Federline veszekedésétől zengett a ház.

A kapuval lezárt, Los Angeles-i lakóparkban található Spears-házhoz este nyolc óra után riasztották a rendőrséget - mondta el az ügyeletes rendőrtiszt, aki szerint "a gyerekek elhelyezése miatt tört ki a családi veszekedés", amit a helyszínre érkező rendőrök igyekeztek békés mederbe terelni.

Személyi sérülést nem jelentettek, de a PEOPLE magazin értesülései szerint Spears-t kórházba szállították, mivel ismeretlen kábítószer hatása alatt állt.

Az AP hírügynökség fotósa hat rendőrautót, egy mentőt és egy tűzoltóautót látott behajtani a kapun éjjel fél 11 körül. A tűzoltóság diszpécsere azt állította, hogy rendőrségi riasztásra vonultak ki.

Britney Spears és volt férje, Kevin Federline hónapok óta pereskednek a bíróságon két kisfiuk, a kétéves Sean Preston és az egyéves Jayden James elhelyezéséért. Jelenleg Federline-é a felügyeleti jog, mert a fél évvel ezelőtti válás után egy Los Angeles-i bíróság ideiglenesen alkalmasabbnak ítélte a volt háttértáncost a szülői feladatra, Spears ugyanis szembeszegült a bíróság rendelkezéseivel: "A csütörtöki napon, Spears 9.45-től 11.45-ig volt beidézve a bíróságra a gyermekelhelyezési perben elrendelt meghallgatásra, ő azonban csak 11.32-kor jelent meg. Az ezt megelőző, december 12-i meghallgatást azzal az indokkal halasztotta el, hogy beteg, ám aznap lefotózták, amint egy barátjával jókedvűen autózott" - mondta el egy bírósági illetékes.

Az énekesnő védelmét a gyermekperben ellátó ügyvédi iroda, a Trope and Trope szerdán az "ügyfelükkel való kapcsolattartás ellehetetlenülésére" hivatkozva felmentését kérte a bíróságtól a jogi képviselet ellátása alól.