Heti horoszkóp január 7-től 13-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Nagyon szeretnéd elmondani a munkahelyeden, ami a szívedet nyomja, ám nem biztos, hogy ez célszerű! A magánéletedben jellemző lehet, hogy túlságosan sokat vársz el családtagjaidtól. Ha pedig csalódnod kell a segítőkészségükben vagy a figyelmességükben, akkor nagyon feszültté válhatsz. Sokat segíthet, ha megbeszélitek a konfliktusokat és az elvárásokat is.

Bika (április 21. - május 20.)
Minden vágyad, hogy egy kicsit felgyorsítsd az eseményeket a munkahelyeden. Talán túlságosan lassan juthatsz csak előre. A magánéletedben fontos lehet, hogy elfogadóan viselkedj családtagjaiddal. Többször is szükségük lehet a tanácsaidra és az odafigyelésedre. Kezeld a tökéletlenségeiket türelemmel, így nagyon megerősödnek majd a családi kapcsolataid.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Azért dolgozol minőségi módon, mert belső igényeddé válik a nívós munka. Így nagyon hiteles lehetsz a munkahelyeden, és akár az előrelépés is valós lehetőséggé válhat. A magánéletedben meglehetősen makaccsá válsz, ám ha családtagjaid együttműködést tanúsítanak, akkor te is hajlandó vagy kompromisszumokat kötni. Így megmaradhat a családi béke.

Rák (június 22. - július 22.)
Nagyon sok munkád lehet a napokban, így nem nagyon lesz időd arra, hogy lazíts. Még arra sem nagyon jut alkalmad, hogy egy kicsit elbeszélgess a munkatársakkal. A magánéletedben fontos lehet, hogy harmonikusan éld meg a párkapcsolatodat. Rengeteg szenvedély van benned, teremts lehetőséget néhány meghitt órára a szerelmeddel!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Sok olyan nemszeretem feladattal találkozhatsz a napokban, amelyeket túlságosan unalmasnak találsz, semmi kedved ahhoz, hogy foglalkozz ezekkel! A magánéletedben igaz lehet, hogy rendkívül játékossá válsz, nagyon örülsz, ha alkalmad nyílik arra, hogy a gyermekeiddel foglalkozz. Ilyenkor te magad is gyermekké változol.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Sokkal gyorsabban dolgozol a napokban, mint máskor, ám így sokkal inkább benne van a hibalehetőség is a munkádban. Próbáld visszanyerni a megfontoltságodat! A magánéletedben igaz lehet, hogy a leginkább annak örülsz, ha otthonod nyugalmában töltheted az idődet. Azt sem bánod, ha csendesebben telnek a napok, kizárólag családtagjaid társaságára vágysz.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
A hangulataid irányítanak a munkahelyeden, és ez azzal jár, hogy több konfliktushelyzetben is lehet részed. Ennek oka, hogy nem nagyon tudod véka alá rejteni a véleményedet. A magánéletedben igaz lehet, hogy nagyon kevés az időd. Szeretnél már találkozni a barátaiddal is, de kedveseddel is sokkal több időt töltenél. Általában is az időből lehet számodra a legkevesebb.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Nagyon szívesen csevegsz a kollégákkal, mindenre kíváncsi vagy a napokban. Meg is osztják veled a gondjaikat és az örömeiket. Ha olyan információkat hallasz, amelyek bizalmasak, akkor ügyelj a diszkrécióra! A magánéletedben jellemző lehet, hogy családoddal együtt szerveznél érdekes programokat, amelyek mindenkinek újdonságot jelenthetnek.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Csak akkor vagy hajlandó nagyobb teljesítményre, ha megfelelőnek tartod a fizetésedet is. Ha nagyon kevesled az összeget, amit kapsz, akkor teljes közömbösséget mutatsz. A magánéletedben igaz lehet, hogy több konfliktusban lesz majd részed! Ennek gyökere abban keresendő, hogy gyanakvóvá válsz, és mindenkiben az ellenséget látod.

Bak (december 22. - január 20.)
Kicsit figyelmetlenebb vagy a napokban, ami elég szokatlan, hiszen máskor mindig nagyon pontosan és megbízhatóan dolgozol. Tarts többször is szünetet, ami kedvez majd a hatékonyságodnak. A magánéletedben igaz lehet, hogy több pihenésre lenne szükséged, és nagyon örülnél, ha családtagjaid figyelmesebben bánnának veled. Mondd el nekik, hogy mire lenne szükséged!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Zárkózottabb vagy a megszokottnál, ami furcsa is lehet munkatársaid számára. Már megszokták, hogy általában kiveszed a részed a közösség életéből. A magánéletedben fontos lehet, hogy több pihenésre, önmagadra, fordítható időre vágysz. A héten jelölj ki egy napot arra, hogy lazítasz, és azt csinálod, amihez igazán kedved van.

Halak (február 20. - március 20.)
Nagyon sok ötleted lehet a napokban, szinte minden egyes órában eszedbe juthat valamilyen jó gondolat. Igaz, kicsit nyugtalanabb is vagy, nem nagyon tudsz most egy helyben ülni. A magánéletedben több szabadságra vágysz, külön programokat is csinálnál magadnak, amelyeket nem akarsz megosztani a családtagjaiddal. Találkozz a barátaiddal egy kellemes vacsora erejéig!