Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold a Bak csillagjegyben halad, együtt áll a Nappal, szextilben áll az Uránusz bolygóval. Ma jobbnál jobb ötletek juthatnak eszünkbe, amelyek arról szólnak, hogy miként tölthetnénk el az időnket minél kellemesebben és érdekesebben, akár a kedvesünkkel.
Vágólapra másolva!

A Hold a Bak csillagjegyben halad. Ma a térdeink lesznek érzékenyebbek, tehát ne terheljük meg a lábainkat. Ha hozzá vagyunk szokva a testmozgáshoz, akkor is végezzünk egy kicsit több bemelegítő gyakorlatot, hiszen könnyen megerőltethetjük a térdünket.

Ma újhold napja van, így átgondolhatjuk, hogy milyen rossz szokásaink vannak, s megszabadulhatunk a régi beidegződésektől.

Ma jóval megfontoltabbak leszünk, az idő alkalmas arra is, hogy átgondoljuk hosszú távú jövőperspektíváinkat is. Határozzuk meg önmagunk számára azokat a lépéseket, amelyek a nagy célok felé vezetnek!

Ma a Hold együtt áll a Nappal, szextilben áll az Uránusz bolygóval. Ma jobbnál jobb ötletek juthatnak eszünkbe, amelyek arról szólnak, hogy miként tölthetnénk el az időnket minél kellemesebben és érdekesebben, akár a kedvesünkkel. Menjünk el egy izgalmas kiállításra, vagy egy modern színdarabot is megnézhetünk.