Hivatalos: Kidman gyereket vár

Vágólapra másolva!
Nicole Kidman Oscar-díjas ausztrál színésznő első gyermekével várandós. A hírt Kidman szóvivője hivatalosan is megerősítette - bár múlt héten még "kitalációnak" bélyegezte a pletykákat.
Vágólapra másolva!

Nicole Kidman ausztrál színésznő, az Arany iránytű című film főszereplőnője, és férje, Keith Urban countryzenész első gyermeküket várják. A hírt Kidman szóvivője, Wendy Day hivatalosan is megerősítette.

"Mindketten nagyon boldogok, hogy végre gyerekük lesz" - közölte a lapokkal Day, alig egy héttel azután, hogy megcáfolta a színésznő terhességéről szóló pletykákat, sőt, egyenesen "kitalációnak" titulálta azokat.

A 40 éves színésznő karácsonykor közölte a hírt a családjával, de a hivatalos bejelentéssel még vártak - Kidman ismerősei szerint igyekeztek "túlélni a kritikus három hónapot".

A baba nyáron születik majd meg, egyelőre semmilyen más információt nem lehet tudni róla; Kidman a várandóssága idejére visszavonul a színészkedéstől: legújabb filmjének forgatását is elhalasztották.

A színésznő többször is kifejezte, mennyire szeretne gyereket: "Sóvárgom egy kisbaba után, azt hiszem, életem legnagyobb kudarca lenne, ha nem tapasztalhatnám meg az anyaság" - mondta egy interjúban, tavaly ősszel.

Kidmannak már van két örökbefogadott gyermeke, Isabella és Connor, őket volt férjével, Tom Cruise-zal közösen nevelik.