Lemond gyermekéről Spears húga

Vágólapra másolva!
Lemond a születendő gyermekéről Jamie Lynn Spears, Britney Spears tinédzser húga: a két híresség édesanyja, Lynne neveli majd fel a kicsit Luisianában, hogy Jamie Lynn inkább a karrierjével és a szórakozással törődhessen.
Vágólapra másolva!

Jamie Lynn Spears, Britney Spears amerikai énekesnő várandós húga úgy döntött: lemond a kisbabáról, és engedi, hogy az édesanyja, Lynne nevelje fel, távol Hollywoodtól. Így a 16 éves lány a karrierjére és a "tinis szórakozásokra" tud majd koncentrálni.

"Lynne és a lánya nagyon sokat beszélgettek, és végül arra jutottak, hogy nem Jamie Lynn neveli majd fel a kisbabát" - árulta el egy bennfentes a Star című amerikai magazinnak.

A magát megnevezni nem kívánó forrás azt is elmondta, Lynne Spears szerint Jamie Lynn "még nem érti, hogy gyereket vállalni az egész életét befolyásolja" és "azt akarja, hogy a lánya tini maradhasson".

"Lynne magával viszi a babát Luisianába, ahol Britney és Jamie Lynn is felnőtt. Ezzel hatalmas terhet vesz le a lányáról" - folytatta a Spears család ismerőse. "Jamie Lynn így a karrierjével törődhet, meg azzal, amit a tinilányok egyébként is csinálnak: bulizni járhat, több időt tölthet a barátaival."

A bennfentes szerint a tinisztár menedzserei is azt tanácsolták, hogy Jamie Lynn mondjon le a gyerekről.

"Azt mondták, hozza világra a kicsit, készítsenek néhány közös fotót, adják el azokat, majd bízza az anyjára a babát, ő pedig térjen vissza dolgozni" - állítja az ismerős. "Így be tudja bizonyítani, hogy tényleg tehetséges színésznő, nem pedig egy szerencsétlen leányanya."

Jamie Lynn Spears szóvivője nem kívánta kommentálni a Star magazin értesüléseit.