Amy Winehouse elvonókúrán

Vágólapra másolva!
Amy Winehouse brit énekesnő tegnap bevonult egy rehabilitációs központba, annak reményében, hogy ott megszabadítják kábítószer-függőségétől - jelentette be a híresség kiadója.
Vágólapra másolva!

Amy Winehouse brit énekeső - többek között az elmúlt napok botrányos történéseinek hatására - tegnap bevonult egy rehabilitációs központba. A hírt Winehouse lemezkiadójának szóvivője jelentette be egy közleményben.

"Amy úgy döntött, hogy részt vesz egy elvonókúrán, miután egyeztetett az orvosaival, a menedzserével és a családjával" - áll a közleményben. "Megértette, hogy speciális segítségre van szüksége, ha meg kíván szabadulni a drogfüggőségétől, és részt szeretne venni a Grammy-díjátadón."

A közlemény szövege szerint a kiadó "teljes mértékig" Winehouse mellett áll, és a legfontosabbnak azt tartja, hogy "ez a hihetetlenül tehetséges művész végre meggyógyuljon".

Az énekesnő családja már jó ideje azt akarta, hogy Winehouse szakemberhez forduljon a függőségével, de mivel ő maga ellenállt, tehetetlenek voltak.

"Abban a pillanatban, hogy Amy azt mondja, szüksége van az elvonóra, már indulunk is" - nyilatkozta Mitch Winehouse, az énekesnő apja. "De a teljes gyógyuláshoz az is kell, hogy ő akarja. Mi, az ő segítsége nélkül, nem tehetünk semmit."