Millió dolláros bébik

Vágólapra másolva!
Amerikai pletykalapok készek több millió dollárt fizetni Nicole Richie-nek és Christina Aguilerának, hogy elsőként mutathassák be a hírességek gyermekeit. Az üzlet egyetlen akadálya az lehet, hogy Aguilera nem hajlandó egy címlapon "mutatkozni" Richie-vel.
Vágólapra másolva!

Két amerikai pletykamagazin, az OK! és a People hatalmas összegeket - minimum egymillió dollárt - lenne hajlandó fizetni azért, hogy elsőként mutathassa be két híresség, Nicole Richie és Christina Aguilera gyermekét.

"Elképesztő az a harc, amit a két lap folytat a fotókért, még soha nem láttam ilyet" - árulta el egy szakértő. "Ha az egyik egymilliót kínál, a másik azonnal másfelet mond. Christina és Nicole meg csak várnak, mert lehet, hogy még többet kapnak majd a fotókért."

Forrás: Getty Images

...éééés boksz!



A tárgyalások - amelyek állítólag azóta folynak, hogy kiderült a két híresség várandóssága - most azonban megakadtak: Christina Aguilera ugyanis kijelentette: csak akkor hajlandó eladni kisfia, Max Liron fotóit, ha garantálják, hogy az egész címlapot megkapják.

"Christina ki nem állhatja Nicole Richie-t, és mindenképpen garanciát akar arra, hogy nem szerepelnek együtt, egy címlapon" - mondta az MSNBC amerikai hírportálnak Aguilera egyik ismerőse. "Még akkor sem vállalná a dolgot, ha lenne néhány hét a két megjelenés között. Ez pedig megnehezíti a tárgyalásokat, hiszen a lapoknak mérlegelniük kell, megéri-e csak az egyik sztárt szerepeltetni a címlapon."

Nicole Richie és Joel Madden első gyermeke, Harlow Winter Kate január 11-én született, míg Christina Aguilera és Jordan Bratman fia, Max Liron, január 12-én látta meg a napvilágot.

Gyermekük fotóját Angelina Jolie és Brad Pitt adta el a legdrágábban: Shiloh Nouvel első képeiért 4 millió dollárt fizetett a People magazin; a hatalmas összeget a szülők jótékonysági célra ajánlották fel.