Pszichiátrián kezelik Britney Spearst

Vágólapra másolva!
Britney Spears amerikai énekesnőt tegnap beszállították az UCLA kórházának pszichiátriájára. A híresség, ismerősei szerint, "a körülményekhez képest jól van" és "gondos ápolásban" részesül.
Vágólapra másolva!

Tegnap reggel, egy újabb zűrös éjszaka után, Britney Spears amerikai énekesnőt beszállították a kaliforniai egyetem, az UCLA kórházának pszichiátriai osztályára. Az "ön- és közveszélyes" hírességet rendőrök kísérték az intézménybe, ahol "hozzáértő, türelmes és elkötelezett" szakemberek ápolják majd, előreláthatólag 72 óráig, de valószínűleg tovább.

"Nagyon, nagyon szomorú volt az az éjszaka" - idézte fel a szerda éjjelt a People magazinnak Spears egyik barátja. "Britney nem veszi be az orvosságait, napok óta nem alszik, percről perce változik a hangulata, kimerült és elkeseredett. A legjobb döntés volt tőle, hogy alávetette magát a kezelésnek."

"Britney nem ellenkezett" - mondta az újságíróknak Sam Lufti, az énekesnő bizalmasa. "Mintha a szíve mélyén valami azt diktálta volna neki, muszáj bevonulnia a kórházba."

Spears kórházba szállítását megelőzően több pletyka is elterjedt az interneten: volt, amely azt állította, az énekesnő öngyilkosságot kísérelt meg; egy másik szerint viszont Britney azzal vádolta meg az anyját, hogy kikezdett a barátjával, Adnan Ghalib fotóssal. Ezeket a híreket azonban Lynne Spears, Britney anyja, cáfolta.