George Clooney feladja függetlenségét

Vágólapra másolva!
George Clooney amerikai színész kész feladni függetlenségét barátnője, Sarah Larson kedvéért: összeköltöznek, sőt, Clooney még hitelkártyákat is adott az egykori pincérnőnek.
Vágólapra másolva!

George Clooney amerikai színész, a Sziriana című film egyik szereplője - és Hollywood egyik "legelszántabb agglegénye" - kész feladni a függetlenségét barátnője, Sarah Larson kedvéért.

Clooney ugyanis megkérte a barátnőjét, hogy költözzön hozzá Los Angeles-i házába, de Larson kulcsokat kapott Clooney manhattani lakásához is.

"Sarah és George állandóan együtt vannak, úgyhogy ez az összeköltözés-dolog csak egy gesztus" - árulta el az Oscar-díjas színész egyik ismerőse. "Imádnak együtt lenni. George teljesen odavan Sarah humoráért és könnyedségéért."

Bennfentesek szerint Clooney azt is megengedte barátnőjének, hogy szabadon használja a hitelkártyáit.

"George egy egész szekrénynyi új ruhát vett Sarah-nak, hogy ne kelljen a bőröndökket bajlódnia, ha egyik lakásból a másikba utaznak" - árulta el egy magát megnevezni nem kívánó forrás. "Igaz, George nem kérte meg Sarah kezét, de szerintem ez csak idő kérdése."

Clooney egy partin találkozott a 29 éves, Las Vegas-i pincérnővel, és már fél éve együtt vannak. A színész állítólag Larson karrierjét is kész egyengetni: megkérte rendező barátját, Steven Soderbergh-t, hogy adjon neki egy kisebb szerepet a következő filmjében.

"George meg van arról győződve, hogy Sarah tehetséges, ráadásul nagyon csinos is. Minden adottsága meg van ahhoz, hogy igazi filmcsillag legyen" - mondta Clooney barátja.