Fehérnemű-modellel randizik Bruce Willis

Vágólapra másolva!
Bruce Willis amerikai színész új szerelme Emma Heming fehérnemű-modell; Willis ismerősei szerint a pár egyszerűen "elválaszthatatlan".
Vágólapra másolva!

Bruce Willis amerikai színész, a Drágán add az életed! filmek főszereplője újra szerelmes: választottja Emma Heming fehérnemű-modell.

A színészt és kedvesét - akik alig néhány hete randevúzgatnak - többen is látták romantikus vacsorákon és klubokban. A szemtanúk állítása szerint a pár "elválaszthatatlan."

Forrás: [origo]


"Nagyon boldognak és nyugodtnak tűntek egymás közelében" - mondta egyikőjük, aki egy étteremben látta Willist és kedvesét. "Lerí róluk, hogy őszintén szeretik egymást. Az egész estét azzal töltötték, hogy beszélgettek és nevetgéltek."

A 52 éves színész, aki akár az apja is lehetne a 29 éves modellnek, nemrég kijelentette, hogy szívesen belevágna a családalapításba.

"Szeretnék új családot és gyerekeket - egy kisfiút a három lányom mellé" - mondta Willis. "Már csak meg kell hozzá találnom a megfelelő partnert. Egyetlen szerencsém van: a pasiknál nem számít annyira az életkor."