Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold belép a Kos csillagjegybe, kvadrátban áll a Plútóval. Ma indulatosabbak lehetünk, több bennünk a feszültség. Nagyobb szükségünk lehet arra is, hogy levezethessük a felhalmozódott dühöt.
Vágólapra másolva!

A Hold belép a Kos csillagjegybe. Ma fejünk lesz érzékenyebb, egészségünk szempontjából, ezért érdemes tartózkodnunk a túl sok csokoládé vagy kávé fogyasztásától, valamint a cigarettázástól is. Ezek az élvezeti cikkek fejfájást okozhatnak. Ha sokat kávézunk, akkor ma válasszuk a koffeinmentes változatot!

Ma nyitottabbak leszünk, és több energiával rendelkezhetünk. Ha hasznossá szeretnénk tenni a bennünk lévő dinamikus erőt, akkor sportoljunk vagy szervezzünk egy családi kirándulást. Ha már régóta nem mozogtunk, akkor számolnunk kell majd a kellemetlen izomláz jelenségével, ennek pedig nincs más gyógymódja, mint az, ha rendszeressé tesszük a mozgást!

Ma a Hold kvadrátban áll a Plútóval. Ma indulatosabbak lehetünk, több bennünk a feszültség. Nagyobb szükségünk lehet arra is, hogy levezethessük a felhalmozódott dühöt. Ennek nagyon jó módja az intenzív testmozgás!