Karrierhoroszkóp február 11-től 17-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Általában jellemző rád, hogy ösztönösen, sőt, meglehetősen temperamentumosan viselkedsz. A napokban azonban inkább az érzékenység lesz jellemző rád, nagyon szívesen meghallgatod munkatársaidat, minden eszközzel kimutatod empatikus tulajdonságaidat. Segítőkészséged nagyon népszerűvé tehet! Igaz, a hangulataid kissé változékonnyá válhatnak, ami nem mindig könnyíti meg a közös munkát, sem a munkahelyen, sem pedig az üzleti életben!

Bika (április 21. - május 20.)
Keményen dolgozol a napokban, de a munkatársak legalább annyira fontosak számodra, mint a feladataid. Szeretnél a munkahelyi közösség része lenni, így a legkedvesebb tulajdonságaidat veted be. Most megtalálhatod az egyensúlyt, és a lehető legkedvezőbben osztod be a napodat. Marad időd a kapcsolatok ápolására is, de a munka sem szorul háttérbe! Az üzleti tárgyalások során érdemes elővenned a stílusérzékedet! Ez lesz a sikerednek a kulcsa!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Szívesen csillogtatod meg a napokban a szakmai tudásodat, de talán túlságosan is sokat beszélsz! Ügyelj arra, hogy olyan témákba ne bonyolódj bele, amelyekben hiányos a tudásod! Csak olyasmiről beszélj a munkatársak előtt, amiben teljesen biztos vagy! Így könnyedén megőrizheted a hitelességedet. Ha úgy gondolod, hogy hiányos tudásod, akkor érdemes mielőbb naprakésszé tenned a szakmai információkat!

Rák (június 22. - július 22.)
Nagyon makacs vagy a munkahelyeden, és még csak észre sem veszed, hogy nem fogadod el a többiek véleményét! Nem áll szándékodban megbántani senkit, egyszerűen csak arról van szó, hogy nincs benned annyi kompromisszumkészség, mint máskor. Az útmutatást sem igényled most a munkádban, sőt, meglehetősen önfejű lehetsz. Ha utasítást kapsz a felettesedtől, akkor feszültté válhatsz. Hallgasd végig türelmesebben partneredet!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nem sok lehetőséged lesz a napokban a pihenésre, hiszen levegőt is alig kapsz majd a munkahelyeden a sok tennivalótól. Ha megoldasz egy feladatot, akkor rögtön kettő kerül helyette, és ez nagyon fárasztó lehet! Fontos, hogy jusson időd arra, hogy egy tápláló ebédet egyél, nem szabad megfeledkezned a folyadékfogyasztásról sem! Ha nem törődsz magaddal, akkor a teljesítményed is csökken!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Nagyon sok kreativitással rendelkezel, egészen új szemmel tudsz ránézni a munkáidra. Talán új rendszereket találsz ki, amelyek szerint aztán dolgozol. Ha valóban jó gondolataid vannak, akkor ne tartsd meg magadnak, hanem oszd meg a munkatársaiddal, feletteseiddel! Így mindenki megtudja majd, hogy nem áll tőled távol az ötletesség! Törődj többet az új üzleti lehetőségekkel!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Szeszélyesebben viszonyulsz a feladatokhoz és a munkatársakhoz is! Ha olyan munkát kapsz, amihez nincs kedved, akkor képes vagy napokig halogatni, hogy egyáltalán hozzákezdj. Ha viszont kedvedre van a munkád, akkor teljesen el tudsz merülni a teendőkben. A munkatársakkal is a hangulataidnak megfelelően bánsz, a széles mosoly váltakozhat a morcos harapósággal! Az üzleti tárgyalások során ügyelj arra, hogy ne tűnj túlságosan rosszkedvűnek!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Általában elmélyülten dolgozol, és ha igazán érdekel a munkád, akkor egész nap a hangodat sem hallani, annyira a feladatokra koncentrálsz. Most egy kicsit szétszórt lehetsz, nem tudsz annyira elmerülni a munkádban, mint máskor. Ezzel szemben sokkal több időt szánsz a kapcsolataidra, kedvedre van, ha egy kicsit cseverészhetsz a munkatársakkal. Ez a hét nem a maximális teljesítményről, hanem inkább a kapcsolatok ápolásáról szól!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Végre valóban javíthatsz az egzisztenciális helyzeteden, legalábbis hosszú távon megalapozhatod a pénzügyi boldogulásodat. Olyan információk is eljuthatnak hozzád, amelyek valóban aranyat érnek. Ehhez persze sokkal jobban kell gondoznod a kapcsolataidat - némi kedvesség és odafigyelés nem árthat! Jól teszed, ha megújítod a régi, hasznos ismeretségeket is! Ez az üzleti életben is sokat jelent majd!

Bak (december 22. - január 20.)
Nagyon ügyesen végzed a teendőidet, ám te magad nem veszed észre, hogy mennyire hatékony vagy. Felettesednek sokat ér a munkád - a hozzáállásod akár tárgyalási alap lehet arra, hogy egy kicsit több pluszjuttatást, vagy pénzt kapj. Erősítsd meg az önbizalmadat, első lépésként azzal, hogy tudatosítod magadban, hogy kiváló munkaerő vagy. Az üzleti életben is figyelj arra, hogy a győztes álláspontjából tárgyalj!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Általában kiváló ösztönzést jelentesz munkatársaidnak, olyan ember vagy, aki el tudja foglalni a helyét a közösségben. A napokban azonban morcossá, sőt harapóssá válhatsz, és ha vannak beosztottaid, akkor nagyon megkeserítheted az életüket. Szerencsés helyzetben vagy, ha megteheted, hogy egyedül dolgozol, a napokban a legsikeresebb az önálló munkában lehetsz. Ügyelj arra, hogy ne bántsd meg munkatársaidat, üzletfeleidet!

Halak (február 20. - március 20.)
Az önbizalmad nincs a helyzet magaslatán, és a kedved sem lesz a legvidámabb a napokban. Lehet, hogy állandó útmutatást igényelsz a felettesedtől, aki ettől nagyon feszültté válhat. Tudatosan tartsd szem előtt, hogy az önálló munka fontos tanulnivaló most a számodra! Ha jó ötleteid adódnak, akkor merj belevágni az újdonságokba! Inspiráló, ha néha felvállalod az új feladatokat!