Nyíltan beszélt a válásról Ryan Phillippe

Vágólapra másolva!
Ryan Phillippe amerikai színész nyíltan beszélt egy interjúban a válásáról - a híresség szerint "élete legnehezebb időszaka volt", amikor felbomlott a házassága Reese Witherspoon színésznővel.
Vágólapra másolva!

Nyíltan beszélt a válásáról Ryan Phillippe amerikai színész, a Kegyetlen játékok című film főszereplője a W magazinnak adott interjúban - híresség "élete legnehezebb időszakának" nevezte azokat a hónapokat, amikor felbomlott a házassága Reese Witherspoon Oscar-díjas színésznővel.

"Volt négy vagy öt olyan hónap, amikor alig bírtam kikászálódni az ágyból. A legnehezebb, legsötétebb, legszomorúbb időszak volt, amit valaha átéltem" - árulta el a 33 éves színész. "Valahogy túléltem, és a mély pont után napról napra könnyebb lett. De nem szívesen hagyom el az otthonomat, mert tudom, hogy a fotósok mindenhova követnek."

Phillippe arról is beszélt, mennyi találgatás kísérte a hét évig tartó kapcsolat végét: sokan arra gyanakodtak, egyszerű irigység vezetett a váláshoz, Witherspoon ugyanis sokkal sikeresebb volt, mint a férje, sőt, sokkal több pénzt is keresett.

"Nagyon sok cikket írtak, miért is váltunk el. Az emberek kíváncsiak, és minden részletet tudni akarnak" - mondta Phillippe. "Pedig lehet, hogy nem tetszene nekik a válasz. Sajnos, sokkal bonyolultabb és kevésbé botrányos okok miatt döntöttünk amellett, hogy elválnunk, mint ahogyan azt hiszik."

Phillippe szerint hiba volt a sajtó részéről egyik színészkollégáját, Abbie Cornish-t vádolni azzal, hogy "szétzúzta az álompár kapcsolatát".

"Abbie-nek ehhez semmi köze nem volt. A házasságom már azelőtt összeomlott, hogy őt megismertem volna" - mondta Ryan Phillippe.

A színész és Witherspoon közel kilenc évig voltak együtt, két közös gyermekük van. Phillippe arról, hogy most van-e valakije, semmit nem árult el.