Vágólapra másolva!
Christina Aguilera amerikai énekesnő megmutatta a világnak egy hónapos kisfiát, Max Liront: az egyik legnagyobb amerikai magazin, a People közöl e héten megjelenő számában egy fotósorozatot a hírességről és gyermekéről.
Vágólapra másolva!

Christina Aguilera megmutatta egy hónapos kisfiát, Max Liron Bratmant: a People magazin eheti számában közöl fotósorozatot az amerikai énekesnőről és kisfiáról.

"Max teljesen megváltoztatta az életemet, ő életem szerelme" - nyilatkozta az énekesnő a magazinnak. "Minden vele töltött percet élvezek. Egész nap csak bámulnám: elképesztő, ahogy percről perce fejlődik. A férjem és én még soha nem voltunk boldogabbak."

Aguilera korábban egy másik magazinnal egyeztetett arról, hogy exkluzív fotókat készíthetnek róla és kisfiáról - ám az OK! állítólag Aguilera riválisát, a vele majd' egy napon szült Nicole Richie-t is címlapon kívánta szerepeltetni, amit az énekesnő "nem tudott volna elviselni".

Azt sem az énekesnő, sem a People magazin képviselői nem voltak hajlandóak elárulni, mennyit fizettek a fotósorozatért, szakértők viszont arra "tippelnek", Aguilera egy és másfélmillió dollár közötti összeget kaphatott családi képeiért.