Vágólapra másolva!
Élénk színek, ragyogó ékszerek és istennői elegancia: divatszakértők szerint ez lesz a trend az idei Oscar-gálán.
Vágólapra másolva!

Inspiráló divatbemutatót tartottak tegnap Los Angelesben: Patty Fox, az Oscar-gála divatkoordinátora ismertette, milyen ruhakölteményekben vonulhatnak fel a hírességek a vörös szőnyegen, és milyen trendek lesznek idén a legmeghatározóbbak a díjátadón.

"A divat az egyik legfontosabb összetevője az Oscar-díj gála ragyogásának, és az emberek kíváncsiak arra, mit viselnek majd a kedvenceik a vörös szőnyegen" - mondta Fox. "Ráadásul ezek a trendek a hétköznapi viseleteket is befolyásolják, sőt, a legtöbb ruhát rengetegen lemásolják."


"Idén minden a színekről szól majd" - árulta el a divatszakértő. "A narancs, a vörös, a napsárga és a királykék a legdivatosabbak, de valószínűleg ametisztlila és világoskék ruhákat is láthatunk majd. Ezekben a színes, élénk ruhákban minden színésznő igazi divatistennő lesz."

Patty Fox szerint a másik nagy trend a hangsúlyos, elegáns ékszerek visszatérése lesz; előrejelzése szerint az estélyik is gazdagon díszítettek lesznek - gyöngyök és flitterek hagsúlyozzák majd a hírességek szépségét.

A divatszakértő a legnagyobb sztárok korábbi ruháit alapul véve állította össze a most bemutatott kollekciót: Catherine Zate-Jones, Halle Berry, Renée Zellweger, Julia Roberts és Charlize Theron voltak a fő inspirálói. "Megpróbáltam elképzelni, milyen ruhákat választanának ők maguknak" - mondta Fox.