Túladagolta magát Winehouse férje

Vágólapra másolva!
Amy Winehouse Grammy-díjas énekesnő férje, Blake Fielder-Civil túladagolta magát kábítószerrel a börtönben - állítólag a felesége dedikált képeit cserélte el heroinra.
Vágólapra másolva!

Amy Winehouse Grammy-díjas énekesnő férje, Blake Fielder-Civil a hétvégén túladagolta magát kábítószerrel a börtönben (ahol éépen büntetését tölti, amiért megpróbált megvesztegeni egy tanút). A Sun magazin értesülései szerint Fielder-Civilt azóta kórházba szállították, ahol sikerült megmenteni az életét.

"Blake a cellatársaival együtt kábítószerezett, és mindannyian nagyon rosszul lettek" - írja a Sun magazin. "Valószínűleg a heroin szennyezett volt, valamilyen mérgező hatású vegyszerrel higíthatták fel."

Bennfentesek szerint Fielder-Civil a felesége dedikált fotóit cserélte el egy-egy adag heroinért. "Felveszi a rendeléseket, Amy pedig személyre szabott üzeneteket ír a képekre" - árulta el egyikőjük.

"Nem valószínű, hogy Amy tudja, miért is kell annyi képet aláírnia, biztosan azt hiszi, hogy a börtön tele van a rajongóival" - mondta egy magát megnevezni nem kívánó forrás. "De a büntetésüket töltők inkább felrakják az internetre a dedikált képeket. Most, hogy Amy több Grammyt is nyert, ezek a fotók elég sokat érnek."

Mivel Fielder-Civil drogozott a börtönben, a hivatalos szabályok szerint egy jó ideig nem fogadhat látogatókat.